tiistai 18. lokakuuta 2011

Kauppareissun haasteita



Eilen tein ensimmäisen kauppareissun herkunostolakkoni alkamisen jälkeen, ja huomasin että joka hyllyvälissä piileskeli houkutuksia. Suklaavanukkaita, keksejä, sipsejä, pullaa, munkkia. Suklaapatukoita olisi saanut 5 kahdella eurolla ja isoja karkkipusseja 2 kpl neljällä eurolla. Jäätelöhylly houkutteli, ja vihoviimeisenä kassajonossakin oli karkkia tarjolla. Mutta mä kestin enkä ostanut mitään ylimääräistä!

Toinen haaste kauppareissussa oli se, että olin ensimmäistä kertaa tyttöjen kanssa kolmisin isossa ruokakaupassa. Tähän saakka olen rajoittanut reissut lähikauppaan, mitä nyt ollaan tietysti harrastettu perhekerhoja ja kavereiden luona kyläilyä, mutta aiemmin ajattelin että ilman miestä en isompiin kauppoihin ihan hevillä lähde. Olin jo henkisesti varautunut siihen, että jompikumpi tai molemmat lapset alkavat kiukuttelemaan kesken kauppareissun ja että yksi syli ei riitä molemmille yhtä aikaa. Onneksi molemmat lapset käyttäytyivät todella mallikkaasti, pikku-a katseli uteliaana kaukalosta ympärilleen, iso-A höpötti juttujaan ja yritti pyydystää hyllyiltä tavaraa ostoskärryihin siinä kuitenkaan onnistumatta. Kauppareissu meni joka tapauksessa sen verran hyvin, että uskaltanen toistekin ostoksille.

Tällä hetkellä lapset nukkuvat taas kerrankin yhtä aikaa, ja herkuttelun himoni sain hillittyä rasiallisella puoliksi sulaneita pakastemansikoita. Onneksi muistin, että sain niitä kesällä pakastettua vaikka pikku-a olikin juuri syntynyt ja roikkui jatkuvasti tississä kiinni.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti