perjantai 28. kesäkuuta 2013

Viikonlopun jälkeen taas ruotuun...














Viikonloppuna olin miehen kanssa laivalla, ja ylläolevissa kuvissa näkyy mitä siellä tuli nautittua. Ruoat ovat siis kaikki seisovasta pöydästä, mutta en sentään syönyt kaikkea mitä lautaselle otin...

Lauantaina krapula ei onneksi vaivannut, eli sain syödä aamupalan buffetissa. Lisäksi päivän aikana tuli tuhottua miehen kanssa Toblerone-pötkö, ja iltapäivällä söin hampurilaisaterian laivan ala carte -ravintolassa seisovan pöydän sijaan. Illalla sorruin tosin syömään myös miehen ostamia Dumleja normaalin rahkailtapalan lisäksi. 

Eilen oli tarkoitus palata ruotuun, mutta sorruin syömään Turun Keskiaikaisilta markkinoilta ostamiamme paahdettuja manteleita, Dumleja ja englannin lakuja. Illalla olikin sellainen olo että ei näköjään voi antaa pirulle pikkusormeakaan ilman että se vie koko käden. 

Tänään sain onneksi pidettyä itseni ruodussa, ja noudatinkin BodyCampin ruokavaliota pilkulleen. Iltapäivällä olin lähellä taas sortua karkkiin ihan vahingossa kun näin avatun pussin kaapissa, mutta sitten muistin että minunhan on tarkoitus pysyä taas ruodussa. 

Nyt on siis takana yksi päivä ruodussa, kymmenen jäljellä ennen kuin suuntaamme siskoni luo grillijuhlien merkeissä. Tälle viikolle on muuten takana jo yksi salitreenikin, saisinkohan tälle viikolle useammankin treenikerran...?



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti