maanantai 7. lokakuuta 2013

Eilen ja tänään

Eilen sovelsin taas päivällisellä, jolla oli herkkuruokaani. Porsaan sisäfileetä ja herkkusieniä, haudutettuna pari tuntia mustapekka-juustolla maustetussa ruokakermassa. Itse jätin perunat pois lautaseltani ja söin reilusti kasviksia. Oli hyvää!


Tänään minulla oli töiden jälkeen ohjelmassa maikkarin promotilaisuus, eli ensin saimme kuulla syksyn tv-tarjonnasta, ja sen jälkeen näimme Sel8nne-leffan ennakkonäytöksen, ja pakko tunnustaa että vaikka en jääkiekkoa seuraakaan niin elokuva oli hyvä. Päivällä noudatin Liten ruokavaliota ja söin salaatin hieman ennen elokuviin lähtöä, mutta olin alustavasti varautunut antamaan itselleni luvan nauttia mahdollisista tarjoiluista. Yllätyksekseni minun ei kuitenkaan tehnyt lainkaan mieli tarjolla olleita täytettyjä croissantteja, joten otin vain kupin kahvia ja pullon kivennäisvettä. En myöskään käynyt ostamassa popcorneja ennen elokuvan alkua, vaikka vähän olisi mieli tehnytkin.

Tämän päivän kalorimäärä jäi itse asiassa tavallista pienemmäksi, sillä unohdin ottaa leffaan proteiinipatukan välipalaksi. Ehkä yhden päivän vajaammat kalorit eivät kuitenkaan haittaa, kun olen vastaavasti syönyt parina päivänä ohjelmaa enemmän kaloreita. Ei kai "oikeassakaan" elämässä kalorimäärä pysy päivästä toiseen samana. 

Ostin muuten eilen Luhdan hintarallista itselleni kolme juhlamekkoa (monen muun ostoksen lisäksi). Saa nähdä kehtaanko laittaa niistä yhden päälleni siskonpojan ristiäisiin sunnuntaina vai vaivaako vatsan pömpötys liikaa. Tosin se on jo kiitettävästi vähentynyt pysyttyäni jo viikon ruodussa, vielä muutama päivä aikaa viikonloppuun...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti