tiistai 27. toukokuuta 2014

Englannin tuliaisia

Ollessani ystäväni luona Cambridgessa käytin yhden päivän shoppailuun.
Vaatteita löytyi sekä lapsille että itselle, tässä niistä kuva:


Lapsille ostin siis molemmille kahdet kesäkengät (joista molemmille toiset on liian isot ja toiset sopivat), housuja ja t-paitoja sekä aurinkolasit. Itselleni löysin toppeja, sukkia, legginsejä, tunikoita, kahdet ballerinat, yhdet sandaalit, kahdet kompressiosukat, kahdet juoksuhousut (pitkälahkeiset sekä caprimallit) sekä vihdoinkin uudet juoksukengät kauppaan viemieni Adidaksien tilalle.


Tänä aamuna pääsin testaamaan sekä kompressiosukkia, juoksuhousuja sekä noita uusia New Balancen kenkiä, jotka olivat Sportsdirectilla tarjouksessa ja maksoivat 63 puntaa. Tuntuivat juostessa ihan hyviltä jalassa, mutta ekan lenkin perusteella on tietysti vaikea vielä sanoa noista mitään. Asicseja aion kyllä käyttää jatkossakin, mutta on hyvä että kaapista löytyy kahdet kengät joita voi vaihdella. Sportsdirect oli muuten se paikka, josta löysin myös nuo sukat, molemmat juoksuhousut, ballerinat ja lasten aurinkolasitkin, ja sinne meni koko matkalla ehdottomasti eniten rahaa, vaikka kaikki ostokseni olivatkin alennuksessa.

Ms. Fitnessin muutospostaus tulossa lähipäivinä, jos vain saisin aikaiseksi istua tietokoneen ääressä sitä kirjoittamassa...

4 kommenttia:

  1. Laihduitko reissussa kun näytät tuossa kuvassa niin kamalan kaposelta? :)
    Katri

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Reissussa en tainnut laihtua, mutta ehkä nuo uudet housut hoikistaa ;)

      Poista
  2. Näytät tosiaa kapoisalta tässä kuvassa ja muutoskuvien perusteella olet saanut hienoa muutosta aikaiseksi! Saat olla ylpeä itsestäsi, Katjushka! :)

    VastaaPoista