sunnuntai 23. marraskuuta 2014

Stabilo EASYergonomics experts, ensimmäiset kokemukset

Kuten jo aiemmin kerroin, pääsin buzzaamaan Stabilon EASYergoniomics experts -kyniä, jotka on tarkoitettu nimenomaan lapsille.

Buzzadorin paketti tuli postissa suoraan kotiin loppuviikosta.


Paketista paljastui sekä oikea-että vasenkätisille kolme pakettia kyniä. Lyijykyniä, värikyniä sekä lyijytäytekynät paksulla lyijyllä.


Lapset eivät tietenkään meinanneet pitää käsiään millään erossa niin pitkään että sain otettua kuvan tuotteista...Itse olen oikeakätinen, samoin iso-A. Pikku-a tekee puolestaan lähes kaiken vasemmalla kädellä, eli myös vasenkätisten kynät tulevat tarpeeseen. Molemmat lapset tykkäävät piirtämisestä, mutta kynän asento kädessä on kaikkea muuta kuin ergonominen. Iso-A:lla on kynä välillä useimmiten ihan oikein kädessä, mutta pikku-a pitää kynää vielä nyrkissään. Toivonkin, että näiden kynien ansiosta molempien olisi helpompi opetella oikeaa kynän asentoa.


Mielestäni kynät ovat oikein iloisen värisiä ja mukavia kädessä. Lasten käsiin ne ovat varmasti hoikein hyviä, koska ne ovat tavallisia kyniä paksumpia. Tarkempia käyttökokemuksia tulee seuraavassa postauksessa, kunhan itse ehdin tarkemmin testailemaan ja saan tytöiltäkin mielipiteitä sekä taideteoksia julkaistavaksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti