sunnuntai 18. lokakuuta 2015

Ärsytystä flunssan kourissa

Tämä on niin tuttua ja todella ärsyttävää, mutta aina kun minuun iskee flunssa niin olen puolikuntoinen päiväkausia. Kurkkukipu on nyt vaivannut torstaista lähtien, ja koko viikonloppu on mennyt ihan veto pois mutta ilman kuumetta. Perjantaina jätin suosiolla firman bileet väliin ja tulin työpäivän jälkeen kotiin lepäämään. Eilen jouduin olemaan jonkin verran jalkeilla, mutta tänään sain onneksi levättyä lähes koko päivän, kun mies huolehti lapsista.

Kurkku ei ole enää niin kipeä kuin eilen tai toissapäivänä, ja aion mennä huomenna töihin kun ei kuumettakaan ole, mutta en taida vielä uskaltaa mennä salille. Pää vaan meinaa levitä, kun ei pääse kuntoilemaan, ja syömisetkin meinaa olla vähän niin ja näin. En ole lipsunut mitenkään pahasti, mutta tekisi taas koko ajan mieli syödä jotain hyvää. Perjantaina olo oli kaikkein pahin, ja menin iltapäivällä vetämään kolme isoa korvapuustia. Päivän kokonaiskalorimäärä jäi kuitenkin noin 2100kcal:iin mikä oli edellisen ruokavalion päivittäinen ruokamäärä, eli ihan överiksi ei onneksi mennyt. Tänään päivän kalorimäärä oli 2059, ylimääräiset kalorit tulivat jäisistä mansikoista, riisikakuista sekä ruispalasta voin ja juuston kera. Tosin, jos kotona olisi ollut jotain muuta hyvää, niin olisin taatusti voinut vetää vaikka minkälaiset överit sillä aikaa kun mies oli lasten kanssa ulkoilemassa.

Uskon, että jos saan huomisen työpäivän menemään hyvin niin syömisetkin pysyvät reilassa. Kaikkien pahinta on silloin, kun olen sairaana ja yksin kotona. Kun ei voi muuta tehdä kuin maata sängyssä kirjan kanssa, niin silloin minun on hyvin vaikea hillitä itseäni kun herkkujen himo iskee. Niin kipeä en kuitenkaan ole, etten pystyisi olemaan sen aikaa pystyssä mitä jonkun herkun kehittäminen kestää...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti