sunnuntai 3. heinäkuuta 2016

Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty

Superdieetin ruokavalioissa on luonnollisesti laitettu listalle Fitfarmin omia tuotteita. Olenkin tässä parin päivän aikana laskeskellut vastaavuuksia kaapista jo valmiiksi löytyvien aineiden kanssa. En todellakaan aio ostaa fitfarmin treenijuomaa, vaan käytän treenatessa edelleen Octanea. Samoin palautusjuomana käytän Anabolic overdrivea ja jätän banaanin syömättä. Sitten kun ruokavaliosta jää banaani pois (mikä taatusti tapahtuu jossain vaiheessa), niin vaihdan Star nutritionin Whey 80:een joka on koostumukseltaan melko samaa Fitfarmin heran kanssa.

Pointtini on kuitenkin siinä, että aion noudattaa SD:n ohjeiden kalorimääriä ja makroja mahdollisimman tarkasti, mutta vaihdan osan aineista niihin joita minulla jo on. Onneksi SD:n ohjeissa on myös merkattu muita vastaavuuksia, esim. fetajuuston ja polar 5:n määrät lihan tilalle.
Huomisen syömiset olen jo suunnitellut grammalleen, ja loppuviikonkin päivälliset ovat mietinnässä siltä kannalta että voin syödä melko samaa ruokaa muun perheen kanssa. Esimerkiksi ylihuomenna aion tehdä kaalipataa kahdessa eri kattilassa. Omassa parin kolmen päivän jauhelihat ja kaalit omia annoksiani varten, toisessa kattilassa samaa ruokaa riisin kera muulle perheelle. Tänään teemme palapaistia, josta riittää huomisellekin. Erotin omat lihan pois ennen kastikkeen suurustamista, ja huomenna saan syödä myös perunaa koska teen lihaskuntotreenin.

Minun on tietysti helppo puhua, kun dieetti ei ole vielä edes alkanut. Saa nähdä minkälaiset vieroitusoireet iskevät kun iso osa hiilareista jää pois ja käytännössä kaikki sokeri...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti