lauantai 12. huhtikuuta 2014

Sairastuvalta päivää!

Eipä mennyt tämäkään viikko ihan niinkuin piti. Alkuviikko sujui loistavasti, treeni sujui ja ruokailut pysyivät kuosissa. Torstaina kävin ennen iltavuoroon menoa salilla. Siinä vaiheessa kun olin jo pukuhuoneessa vaihtamassa vaatteita, iski laiskuus ja meinasin perua koko treenin sekä suunnata Hulluille Päiville. En kuitenkaan tehnyt niin, vaan tein normaalin treenin vaikka en saanutkaan aikaiseksi ihan normitehoja. Itse asiassa minun teki koko ajan mieli keskeyttää, mutta pinnistelin loppuun asti. 

Perjantai-aamuna heräsin kurkku taas kipeänä ja muutenkin höhlän oloisena. Töiden jälkeen piipahdin Stockalla ostamassa iso-A:lle takin ja pipon sekä itselleni levyn suklaata. Tavoilleni tyypillisesti söin koko 200g levyn yhdellä kertaa ajaessani hakemaan lapsia hoidosta. Suklaa oli älyttömän hyvää, mutta tällä kertaa kroppa ei oikein tykännyt siitä. Sain nimittäin haettua lapset hoidosta ja ehdin juuri ja juuri kotiin ennen varpusparven hyökkäystä. Loppupäivän vatsa tuntui kovin raskaalta ja olo oli muutenkin huonovointinen. Ajattelin että joku korkeampi taho taisi vinkata että jatkossa kannattaa ehkä vähän rajoittaa...

Voi olla, että eiliset vatsanväänteeni eivät kuitenkaan johtuneet pelkästä suklaasta. Heräsin nimittäin iltayhdentoista jälkeen siihen, kun iso-A oksensi sänkyynsä. Oksentelua jatkui useamman kerran, ja loppujen lopuksi nukuin/valvoin patjalla A:n huoneen lattialla. Tytön oksentelu ei onneksi jatkunut enää aamulla, mutta koko päivän jännitin että kuka meistä sairastuu seuraavaksi. Vatsassa on muljahdellut koko päivän, mutta tiedä sitten johtuuko se vatsataudista. Mikään ruokamyrkytys iso-A:lla ei taatusti ollut, sillä kuulin että hänen paras ystävänsä päiväkodista oksensi tänään myös. Toivon hartaasti, että jos tauti iskee meihin muihin niin paranemme ennen perjantaita jolloin olisi tarkoitus lähteä vanhempieni luo pääsiäisen viettoon. 

Tänään pysyin lähestulkoon ruodussa. Kävin aamupäivällä ruokakaupassa, ja siellä olin vähällä sortua johonkin kevään uutuusjäätelöistä. Tulin kuitenkin järkiini viime tingassa ja laitoin jäätelön takaisin laariinsa. Sen sijaan söin kotona pari desiä sipsejä, jotka ostin iso-A:lle ja tietysti muillekin vatsataudin vuoksi. Lisäksi söin päivälliseksi pinaattikeittoa muun perheen kanssa, mutta jätin siihen laittamistani kananmunistani keltuaiset pois. 

Toivon että minua taas vaivaava kurkkukipu hellittäisi ja että vatsatauti pysyisi loitolla, mutta treenit saavat nyt odottaa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti