lauantai 25. lokakuuta 2014

Herkkupäivä, paastopäivä ja ruokakuvia

Herkkulakko on pysynyt aika hyvin, mutta eilen pidin taas taukoa kun istuimme iltaa työpaikan uuden tiimini kesken. Ensin olimme firman saunatiloissa, sitten baarissa valomerkkiin asti. Herkuttelu alkoi jo päivällä, kun tein lasten kanssa suklaamuffinsseja (itse söin kaksi). Illanvietossa kuluikin sitten sipsejä, karkkia, patonkia ja (ehkä vähän liikaa) omenasiideriä ja lonkeroa. Kotiin tulin aamuneljän maissa taksilla, käymättä grillin kautta.

Luulen johtuneen yön syömättömyydestä, että kärsin tänään pahasta krapulasta. Olo oli todella huono enkä voinut kuvitellakaan syöväni yhtään mitään ennen kuin vasta iltaviideltä päivällisaikaan.
Päivälliseksi söimme maksakastiketta ja perunoita, tosin ei käynyt edes mielessä ottaa siitä valokuvaa. Illalla sitten herkuttelimme miehen kanssa näillä:

"Kevyt" krapulapäivän iltapala eli tulisia broilerinsiipiä

Tässä on muuten muutama viikon varrella otettu valokuva syömisistäni:

Suklaakakkua viime lauantain vaatekutsuilta, ohje täältä (tein kolminkertaisena). Huipputerveellinen mutta todella kaloripitoinen kiitos pähkinöiden, avokadon, kookosöljyn ym. Jämät vein maanantaina työkavereille.

Uunissa paistettuja broilerin koipireisiä salaatin ja cashew-pähkinöiden kanssa


Eineslihapullia ja salaattijuustoa salaatin proteiineina



Huomenna on edessä paluu normaaliin ruokavalioon ja herkkulakkoon, jotta saan taas viikon päästä herkutella kaverin halloween-bileissä...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti