lauantai 13. kesäkuuta 2015

Lomalla

Kesälomaa on takana viikko, ja pakko tunnustaa että hyvät aikeeni olla herkuttelematta joka päivä eivät ole toteutuneet. Olimme eiliseen asti vanhempieni luona, ja siellähän on joka päivä leivonnaisia sekä päiväkahvilla että iltakahvilla, enkä mitenkään malttanut olla syömättä äidin tekemää raparperipiirakkaa, pikku-a:n synttärikakkua, jäätelöä vadelma- tai lakkahillon kanssa yms.

Aamupalana söin joka aamu rahkasmoothien ja lounaaksi salaattia, mutta välipalan kuittasin päiväkahvipöydän leivoksilla, päivälliseksi söin samaa ruokaa muiden kanssa ja iltapalan tilalla oli jäätelöä tai kakkua. Lisäksi tuli syötyä karkkia automatkoilla, ja tällä hetkellä olo on jokseenkin turvonnut ja ilmavaivainen.

En muistanut ottaa montakaan kuvaa syömisistäni, vaikka otin paljon kuvia lapsista. Tässä pieni kuvasarja ensimmäisen lomaviikon ajalta.

Savonlinna
Paistetut muikut Savonlinnan kauppatorilla. Ihan pakollinen osa jokaista (kesä)vierailua kyseiseen kaupunkiin


Lenkillä metsätiellä

Pikku-a:n ensimmäinen 4-vuotissynttärikakku

Lapset vanhempieni kesämökillä, järvivesi oli vielä kylmää mutta se ei menoa haitannut


Joka-aamuinen mansikkarahkasmoothie

Nyt, kun herkkuputki on päällä, minun tekisi koko ajan mieli jotain hyvää. Aion kuitenkin olla tämän ja huomisen päivän ilman. Maanantaina lähdemme perheen kesken laivalle, jossa vietämme kaksi yötä ja tiistaina käymme Tukholmassa Junibackenilla ja lounaalla jossain ravintolassa. Sitten onkin vain päivä ennen juhannusta, jonka jälkeen on vuorossa taas vieroitus sokerista...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti