keskiviikko 3. kesäkuuta 2015

Vaasassa ja sen jälkeen

Viimeisten parin päivän aikana Vaasassa en yhtään muistanut kuvata syömisiäni muuta kuin aamupalalla, joka jatkui samalla linjalla koko viikon. Viimeisenä aamuna sallin itselleni pienen croissantin ja perunakroketin (josta söin vaan puolet). 

Vaikka en kuvannutkaan syömisiäni niin en silti käyttänyt vapaa-aikaani herkutteluun. Lounaaksi söin salaattia töissä, samoin hotellilla töiden jälkeen keskiviikkona, ja iltapalalla rahkaa. Torstaina tapasin ystäväni Tampereella, kun minulla oli tunti odotteluaikaa junien välillä. Istuimme sen ajan kahvilassa, jossa söin kinkkusämpylän ja jälkkäriksi pullan. 

Niin, se syy miksi en ole ehtinyt blogiakaan kirjoittamaan. Töiden jälkeen keskiviikkona innostuin valikoimaan lasten valokuvia kuvakirjaa varten, ja jatkoin hommaa myös torstain junamatkalla. Nyt kuvakirjaprojekti on edennyt jo sen verran hyvin, että toivon saavani kirjan valmiiksi ennen 10. päivää, jolloin tällä hetkellä voimassa oleva alennus päättyy. 

Bloggaamiseen siis tuskin riittää kovin paljon aikaa lähipäivinä tuon projektin takia, varsinkin kun olemme koko tämän päivän miehen porukoilla ja lähdemme huomenna lähes koko ensi viikoksi vanhempieni luo. Syömiset yritän pitää pääosin terveellisinä, mutta ruokavaaka jääköön kotiin...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti