keskiviikko 23. syyskuuta 2015

BIC UHU -buzzaus

Pääsin pitkästä aikaa mukaan Buzzadorin kampanjaan, tällä kertaa posti kantoi kotiin erilaisia BIC UHU-tuotteita.

Sain testattavaksi ihan perinteisen liimapuikon, BIC UHU Stic Magic -liimapuikon joka on levitettäessä sinistä mutta muuttuu kuivuttuaan värittömäksi, BIC UHU Multi Purpose Adhesive kierrä ja liimaa -puikon jonka liima on nestemäistä ja jonka levityspään kokoa pystyy muuttamaan ison ja pienen välillä, sekä BIC UHU patafix tarramassatyynyt, joiden kehutaan olevan irrotettavia, uudelleenkäytettäviä liimatyynyjä pienten esineiden siistiin kiinnitykseen.

Perinteinen liimapuikko löytyikin kotoa jo ennestään, ja taikaliimapuikkoonkin olen törmännyt aiemmin, mutta nuo pari muuta tuotetta olivat uusia tuttavuuksia. Totesin, että multi purpose adhesive on aika kätevä, sillä ohut levityspää sopii liiman tarkkaan annosteluun ja leveällä päällä on tosi kätevä levittää liimaa isommalle alalle. Lapsi meinasi ensin puristaa tuubista liimaa ulos vähän liikaa, mutta leveän pään avulla jo ulos puristettu liima oli helppo levittää paperille ilman että sitä tuli kuitenkaan liikaa. Tarramassatyynyt eivät mielestäni eroa kovinkaan paljon perinteisestä sinitarrasta. Tyynyt vain ovat sinisen sijaan valkoisia, ja ne ovat paketissa liuskoina (joissa on urat palojen ottamista varten) eikä isona levynä, mutta koostumukseltaan aine on ihan kuin sinitarraa. 

Emme ole ehtineet lasten kanssa askartelemaan vielä ihan kamalasti, koska jälkikasvuni keskittyy pääasiassa piirtelyyn ja värittämiseen ja allekirjoittaneen askartelutaidot ovat aika olemattomat, mutta kaikki tuotteet ovat olleen testissä ja hyviksi todettu. Kaupassa ostopäätös tuleekin tehtyä varmaan hinnan suhteen noiden tarramassatyynyjen ja sinitarran välillä, mutta liimapuikkoja ajatellen olen tähänkin asti ostanut tätä tuotemerkkiä.

Jos haluat itse mukaan Buzzadoriin ja testaamaan erilaisia tuotteita tai palveluita, voit liittyä mukaan täältä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti