perjantai 8. huhtikuuta 2016

Kohta ollaan sairastuvassa kaikki

Pari päivää on taas mennyt ilman että olen ehtinyt kirjoittamaan.
Keskiviikkona aamupaino oli 84,9kg, eilen torstaina ja tänään 84,7kg.
Tiistaina tullut soitto päiväkodista osoittautui vääräksi hälytykseksi, ja lapset pääsivät terveinä hoitoon keskiviikkona ja eilen. Viime yönä vatsatauti kuitenkin rantautui meille, kun iso-A alkoi oksentamaan. Onneksi olin varautunut vatsatautiin tuomalla ämpärin tytön puoliparvisängyn jalkopäähän jo viime viikolla, sillä viime yönä tyttö ei olisi ehtinyt vessaan vaan oksensi ämpäriin. Selvittiin kuitenkin ilman pyykkäämistä. Aamun aikana A ei enää ole oksentanut, mutta ruokakaan ei maistu (yöllä oksensi muutaman kerran). Hoidossa tauti alkaa olla kiertänyt jo melkein kaikki lapset, ja kaikki vanhemmat ketä tunnen ovat kertoneet että tauti on poikkeuksetta kiertänyt koko perheen. Vatsatauti lienee siis odotettavissa meille muillekin tässä muutaman päivän sisällä. Saa nähdä auttaako probioottikuuri ja kokonaisten valkopippurien syöminen...

Niinkuin vatsataudissa ei olisi tarpeeksi, minua on myös vaivannut yskä. Päivisin ei tosin lainkaan, mutta toissa iltana en meinannut saada unen päästä kiinni kun kurkkua kutitti ihan kamalasti. Samoin kun viime yönä heräsin iso-A:n oksennettua, en meinannut pystyä nukahtamaan uudestaan kurkun kutinan vuoksi. Olo ei ole onneksi muuten (ainakaan vielä) kipeä, mutta yöllinen yskä ärsyttää.
Syömiset ovat onneksi olleet kurissa, ja pari päivää on taas mennyt ilman mitään himotuksia. Pahin iska-hartiajumikin tuntuu hellittäneen, kiitos parin päivän relaksanttikuurin. Keskityin myös eilen salilla tekemään hartialiikkeet pienemmillä painoilla mutta pumppaillen, jotta veri lähtisi kiertämään mahdollisimman hyvin. Sen päälle vielä 45 minuuttia taukohuoneen hierontatuolissa koko selkää hierottaen, teki hyvää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti