maanantai 4. helmikuuta 2013

New Blog Love



Sain Neiti Micheliniltä ylläolevan tunnustuksen. Kiitos paljon! Olen nähnyt tätä tunnustusta useammassakin blogissa, mutta vähän eri säännöillä. Tarkoituksenahan on antaa tunnustus viidelle blogille joilla on joko alle 200 lukijaa tai jotka ovat tunnustuksen antajan "uusia blogirakkauksia".

Itse päätin taas olla tylsä, enkä laita haastetta eteenpäin. En nimittäin ole viime aikoina löytänyt yhtään uutta blogia - bloggailuun ei yksinkertaisesti ole aikaa töihinpaluun jälkeen - Neiti Michelinin sellaista lukuunottamatta. Pakko myöntää, että kyseinen blogi hyppäsi heti yhdeksi suosikeistani, mutta kaipa N. Michelin ymmärtää jos en heitä haastetta takaisinpäin ;)

Neiti Michelinin minulle laittamassa versiossa oli myös pyyntö listata viiden sarjoissa satunnaisia asioita. Koska juuri hiljattain tein samanlaista listausta toisessa tunnustuksessa, oli aika vaikea alkaa keksimään taas uusia listoja. Tässä kuitenkin pari:
 
Paikkoja, joissa olen käynyt ja jotka tekivät minuun suuren vaikutuksen
  1. Hawaiji (vuonna 2001)
  2. Egypti (varsinkin Gizan pyramidit, vuonna 2009)
  3. Hollywood Bulevard ja varsinkin Mann's Chinese Theatre julkkisten käden- ja jalanjälkineen (2001)
  4. New York (vuonna 2000)
  5. Olavinlinna (jossa olen käynyt lukemattomia kertoja vuoden 2003 jälkeen, ja jonka historian osasin joskus jopa ulkoa)
Paikkoja joissa en ole käynyt mutta jonne haluaisin päästä
  1. Rooma
  2. Lappi (uskokaa tai älkää, en ole koskaan käynyt siellä)
  3. Lontoo ja yleensäkin Iso-Britannia
  4. Peking ja yleensä Kiina
  5. Uusi-Seelanti

1 kommentti: