maanantai 18. helmikuuta 2013

Superdieetin tulokset

On aika katsoa, mitä uusin Superdieetti sai aikaan. SD:n alussa painoin 76,3kg, mutta siinä oli varmasti ainakin pari kolme kiloa joulun aikana kertynyttä turvotusta. Tänä aamuna vaaka näytti 69.2kg, eli pudotusta tuli tuosta alkulukemasta 7,1kg. Olen tulokseen erittäin tyytyväinen, sillä pääsin lähes tavoitteeseeni ja joka tapauksessa normaalipainon puolelle painoindeksinkin mukaan.

Senttejäkin lähti joka puolelta. Vyötärö (napa) 86cm (27.1. 90,5cm), lantio (levein kohta) 101,5cm (27.1. 102,5cm), reidet 54+53cm (27.1. 55+54,5cm), rinnanalus 85,5cm (viimeksi 86cm), allit 27,5cm+28cm (viimeksi 28cm). Tällä kertaa mittasin vyötärön myös kapeimmalta kohdalta ja sain lukemaksi 80cm. Kuten olen aiemminkin valittanut, niin on vaikea tietää olenko mitannut samasta kohtaa kuin aiemmin, mutta kyllähän tuosta silti on senttejä lähtenyt jo ihan kuvienkin perusteella. Seuraavassa siis kuvat SD2013:n 1. päivänä 7.1. ja tänään eli 18.2.





 
Vaikka tiedän näyttäväni vaatteet päällä jo aika normaalipainoiselta, niin silti olisi kiva saada vatsaa ja reisiä vielä edes vähän pienemmiksi. Varsinkin vatsamakkarat pullottavat inhottavasti, kun istun. Löysä nahka on tietysti osasyynä, mutta kyllä vatsan alueella on vielä rasvaakin ihan liikaa. Varsinaista painonpudotustarvetta ei kuitenkaan ole, kunhan vähän edes tiivistyisin SD extran aikana...

8 kommenttia:

  1. Hieno saavutus! Onnea!

    Hyppäsin blogiisi vasta nyt, enkä ole ehtinyt lukea vielä kauheasti. Joten pysyitkö SD-ruokavaliossa koko ajan?
    Itselläni yksi viikonloppu sekoitti pakkaa ja nyt sitten on paljon vaikeampaa kieltää itseltä jotain pieniä herkkuja. Ärsyttävää. Pitäs varmaan aloittaa tiukasti joku ruokavalio. Nyt oon mennyt jotakuinkin gfg:llä. Ja lipsunut :(

    Tsemppiä sulle ja täytyy lueskella lisää jos omakin motivaatio nousis :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aika tarkasti noudatin dieettiä. Yhtenä ylimääräisenä päivänä tankkasin vähän extraa, ja viimeisellä viikolla söin muutamana päivänä YHDEN merkkarin tms. mutta muuten en sooloillut :)

      Poista
  2. Vau, hienosti on kroppa muuttunut, paljon onnea! :) Ihan tasapuolisesti näyttää kropasta lähteneen läskiä joka puolelta. Mä luulen, että saisit hyvinkin itteäs tiivistettyä niin keskivartalosta kuin muutenkin tolla Extran ylläpitäjien ohjeella, kun siinäkään tuskin on kalorit niin hirvittävän suuret ja jospa ehtisit vielä treenaamaankin kunnolla. Plus että teillehän tulee vielä se uusi/uusia? treeniohjelmia, joten ehkä ne on jotain exxxtratehokkaita ;)

    VastaaPoista
  3. Hieno ja aivan selvä muutos lyhyessä ajassa. Onnea!

    VastaaPoista
  4. Onnittelut upeasta pudotuksesta ja muutoksesta kropassa. :D


    ---------------------------------------
    http://100kilonkeijukainen.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  5. Ohho mikä muutos! :) Vois kuvitella että kuvien välissä ois enemmänki kiloja.
    Onnea pudotuksesta! :D

    VastaaPoista
  6. Vau,todellakin on muutosta! Toivottavasti pääsen kans yhtä hyviin tuloksiin nyt Superdieetillä...Tsemppiä extraan!

    VastaaPoista