maanantai 5. tammikuuta 2015

Muutos suunnitelmaan

Tänään piti olla työpäivä iltavuorossa, ja sitä ennen olin ajatellut polkea crosstrainerilla tai käydä lenkillä. Suunnitelma kuitenkin muuttui, kun jouduin jäämään lasten kanssa kotiin lääkärintodistuksen kanssa. Onneksi kyseessä ei ole mitään vakavampaa, ja jopa ulkoilimme lasten kanssa reilun tunnin verran kirpeässä pakkassäässä.

Aamupalana eilen valmiiksi tehtyä uunimunakasta


Tonnikalasalaatti, tähän ei vaan kyllästy

Miehen tultua kotiin töistä pääsin vihdoinkin itse sauvakävelylle. Reippailin tunnin ajan ja ihailin täysikuuta. Vuoden ensimmäinen treeni siis vihdoinkin suoritettu!


Tässä vielä kuva päivällisestäni. 

Palapaistia, raejuustoa, cashew-pähkinöitä ja iso kasa kaalia raakana

Välipalaa ja iltapalaa en muistanut kuvata, mutta ne olivat samat kuin eilen. 

Uusi ruokavalio tuntuu näin - ruhtinaallisen - kahden päivän jälkeen sopivan minulle oikein hyvin. Päänsärky on alkanut tänään jo helpottaa, nälkä ei ole ollut yhtään eikä mitään ylimääräistä ole oikein tehnyt mielikään. Rasvan suuri määrä tuntuu yhä oudolta. Toisaalta on ihana syödä cashew-pähkinöitä lähes joka aterialla, käyttää kananmunat keltuaisineen ja lotrata kookosöljyllä, mutta omituista se on kun on tottunut melko vähärasvaiseen ruokavalioon. No, ehkä se on se asia joka tekee tästä ruokavaliosta juuri sen oikean...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti