sunnuntai 7. joulukuuta 2014

Taidenäyttely

Stabilon EASYergoniomics experts -kynät ovat nyt olleet meillä käytössä jonkin aikaa, tässä muutamia plussia ja miinuksia.

+ Tuntuu mukavalta kädessä aikuisella ja lapsetkin tykkäävät piirrellä näillä
+ Värikynien värit ovat ihanan kirkkaat
+ Kynissä on joko L tai R sen merkiksi että onko kynä tarkoitettu oikeaan vai vasempaan käteen. Ainakin meillä kynät ovat välillä ihan sekaisin pöydällä.
+ Lyijytäytekynän mukana tuli pieni teroitin, jolla paksua lyijyosaa saa teroitettua.


Tässä lyijytäytekynä, jonka lyijy on tosiaan tavallista paksumpi.
- En ole löytänyt teroitinta, joka sopisi värikynien teroittamiseen. Tavallinen, ohut teroitin on aivan liian ohut. Meikkipussissani sattui olemaan tuplateroitin, jossa on sekä tavallinen että paksuille kynille tarkoitettu teroitusosa, mutta se oli taas liian iso. Stabilon sivuilla kehutaan kuinka kynissä olevat urat helpottavat teroittamista koska urien avulla kynä ei lipsu kädessä, mutta eipä noita kyniä voi antaa lasten teroitettavaksi sillä olemme joutuneet tekemään sen puukolla veistämällä... Ilmeisesti Stabilolla on tuotteissaan myös teroitin, mikä olisi kyllä ollut hyvä lisä myös tähän Buzzadorin pakettiin.

-/+ Vaikka erikätisille tarkoitetuissa kynissä on urat eri suuntiin, niin urien perusteella en osaisi arvioida kumpaan käteen kynä on tarkoitettu. Toisaalta se on ehkä hyvä juttu, sillä molempia kyniä voi käyttää kummassakin kädessä, mutta jos on tarkoitettu että kynät ovat eri kätisille tarkoitettu niin luulisi ergonomian olevan jotenkin erilainen ja kynien oudon tuntuiset "väärässä" kädessä pitäessä.

Tässä vielä muutama iso-A:n näillä kynillä taiteilema kuva:Buzzador hakee muuten jatkuvasti lisää väkeä testaamaan ja buzzaamaan tuotteita. Osa tuotteista on täysin ilmaisia, toiset saa ostettua tuntuvalla alennuksella normaalihinnasta. Jos kiinnostaa niin voit liittyä mukaan tästä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti