perjantai 9. lokakuuta 2015

Hoikempi fiilis, kiitos korkkareiden?

Peilikuvani on ollut koko tämän viikon jotenkin tosi hoikka. Oikeasti painossa ei ole varmastikaan tapahtunut mitään erikoista vaikka olenkin ollut vähemmillä kaloreilla ja hiilareilla, mutta ehkä olen saanut turvotuksia vähäsen pois. Syynä voi tietysti olla sekin, että vaihdoin matalapohjaiset kenkäni saapikkaisiin. Korkeat Jopa parin kolmen sentin korot tekevät näemmä ihmeitä! 

Joskus nuorempana käytin korkkareita lähes jatkuvasti, mutta nykyään taidan olla vähän liian mukavuudenhaluinen jotta jaksaisin kulkea korkokengillä päivittäin. Talvi (sekä osittain myös syksy ja kevät) on kuitenkin poikkeus, sillä käytän mieluusti saapikkaita lähtiessäni "ihmisten ilmoille". Lasten kanssa ulkoillessa tulee tietysti laitettua jalkaan jotkut järkevät kengät, mutta en voisi kuvitellakaan lähteväni Kuomat jalassa töihin tai asioille. Töissä heitän toki kengät pois jalasta ja käytän sandaaleita työpäivän ajan, mutta kun päivä alkaa mukavasti kivannäköisen peilikuvan saattelemana, niin loppupäiväkään ei ole kovin paha. Lisäksi koroista kuuluu kävellessä ihan erilainen (naisellinen) kopina vaikkapa converseihin verrattuna, mikä myös parantaa fiilistä.

Minun pitäisi varmaan käyttää korkokenkiä entistä enemmän, niin minäkuva pysyisi parempana ja fiilis naisellisempana. Kesällä käytin kyllä lähes koko ajan mekkoja, mutta niiden kanssa pääasiassa ballerinoja. Ehkä tässä on kuitenkin jonkinlainen tasapaino, kun kesällä on mekkojen kanssa tasapohjaiset kengät ja talvella sitten housujen kanssa saapikkaat...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti