sunnuntai 2. lokakuuta 2016

2016 Superdieetin ja SD plussan tulokset

Superdieetti ja SD plus ovat ohi hyvin tuloksin. Valokuvista muutoksen huomaa tosi selvästi, olkaa hyvät:Painoa näiden 13 viikon aikana tippui tosi mukavasti, lähtöpainohan oli heinäkuun alussa 89,7kg ja loppupaino 78,9kg eli yhteensä 10,8kg.

Mitat muuttuivat edellisestä mittauksesta SD plussan alusta eli 12.8.-30.9. seuraavasti:
Napa 93,5cm --> 90cm, Vyötärö kapein 86,5cm --> 82,5cm, Lantio 113cm --> 109,5cm, Rinnanalus 87,5cm --> 87cm, Reidet 62cm -->60cm, Hauis/Alli 31cm --> 30cm. Superdieetin alkuun verrattuna muutos oli tietysti vieläkin isompi, esim. vyötärön ympärysmitta navan kohdalta pieneni 11cm ja lantio 10,5cm. 

Ei ihme, että peilikuva on omastakin mielestä huomattavasti paremman näköinen kuin kolme kuukautta sitten. Viikonlopun otin rennosti kaverini luona Tampereella. Käytiin ravintolassa syömässä, ja leffassa katsomassa uusin Bridget Jones, ja söin jopa ison saavin popcornia. Toisaalta karkkia ei leffassa tullut syötyä. Tänään kotimatkalla söin pikaisesti Hesen kerrosaterian (kaloreita miljoona) ja automatkalla karkkia. Huomenna palaan takaisin ruotuun hieman rennommalla otteella. Aion esimerkiksi tehdä meille päivälliseksi maksakastiketta ja perunoita, eikä kastikkeen voi-jauhosuurus haittaa. Toisaalta jätän karkit taas syömättä ja noudatan säännöllisia ruokailuaikoja, ja muutenkin pyrin syömään hiilareita pääasiassa vain treenipäivien päivällisellä. Aamupalalle otan taas kaurapuuron raejuuston kera, nam!

Salille en pääse alkavalla viikolla treenaamaan haastavien työaikojen vuoksi kuin perjantaina, mutta lenkillä pitäisi ehtiä käymään lisäksi parina kolmena päivänä. Tämäkin viikko oli kevyempi, itse asiassa en käynyt salilla kertaakaan äärettömän väsymyksen ja rintarangan edelleen jatkuvan jumituksen vuoksi ja lenkilläkin vain kaksi kertaa. Pakko sallia itselle joskus lepoakin, pääasia että saan itseäni niskasta kiinni taas kun aikaa treenaamiseen on enemmän. Ja tärkeintähän on se, että vaikka en liiku niin en silti ala syömään senkin edestä...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti