perjantai 16. joulukuuta 2011

Buzzador etsii uusia testaajia

Olen pariin otteeseen kertonut täällä Buzzadorin kampanjoista. Nyt Buzzador etsii uusia testaajia erilaisiin kampanjoihinsa. Pääasiassa he hakevat joko raskaana olevia tai alle vuoden ikäisen lapsen vanhempia, sekä teini-ikäisiä (vuosina 1994-1997) syntyneitä). Jos et itse olekaan teini-ikäinen mutta perheestä löytyy sopivan ikäinen nuori, niin kannattaa kertoa tästä hommasta hänelle. Ensi vuonna on tulossa esim. joitain nuorille suunnattuja kosmetiikkakampanjoita.
Jos et ole Buzzadorista vielä kuullut tai klikannut laittamaani linkkiä niin tässä homma pähkinänkuoressa:

Buzzadorin kautta osallistujat pääsevät aika ajoin mukaan erilaisiin kampanjoihin, jotka voivat vaihdella vauvanruoista kosmetiikkaan ja kodin puhdistusaineista elektroniikkaan eli aika laidasta laitaan. Useimmat kampanjat ovat täysin ilmaisia, eli jos kampanjaan pääsee niin Buzzadorilta tulee kotiin kampanjapaketti joka sisältää testattavaa tuotetta itselle sekä näytteitä tutuille jaettavaksi. Tarkoitus olisi siis testailla tuotetta, jakaa näytteitä tutuille ja 'buzzata' tuotteesta esim. omassa blogissa tai vaikka facebookissa. Kampanjan päätyttyä koko hommasta täyttyy lisäksi täyttää raportti buzzadorille.

Uutuutena Buzzadorille on tullut kampanjoita, jotka eivät ole täysin ilmaisia, mutta joissa saa hankkia itselleen testattavan tuotteen huomattavalla alennuksella. Nämä tuotteet ovat siis yleensä jotain kalliimpaa, kuten esim. Nordican shiatsu-hierontatuoli joka maksaa useamman satasen kaupasta ostettuna ja jonka halukkaat buzzadorit saivat tilata itselleen alennettuun hintaan. Näihin maksullisiin kampanjoihin ei kuitenkaan ole pakko osallistua, vaan omista asetuksista voi jopa kokonaan estää kutsut näihin kampanjoihin.

Kaikki kampanjat eivät ole mahdollisia kaikille, vaan jokainen saa oman buzzador-profiilinsa mukaan kutsuja kampanjoihin jotka ovat juuri itselle sopivia. Eli esimerkiksi lastenruokakampanjoista tulee kutsu vain heille, joilla on tietyn ikäsiä lapsia. Jos kutsuun vastaa myötävästi, saattaa kampanjaan päästä mukaan mutta takuuvarmaa se ei ole. Jokaisesta kampanjasta johon pääsee mukaan ja josta raportoi, saa pisteitä. Lisäksi uusien buzzadorien värväämisestä saa pisteitä (eli minäkään en saa rahaa tai mitään muuta aineellista jos joku laittamani linkin kautta värväytyy). Ja mitä enemmän pisteitä, sitä helpommin pääsee taas uusiin kampanjoihin.

Tässä siis pääasiat Buzzadorista, siitä vaan mukaan :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti