tiistai 2. kesäkuuta 2015

Vaasassa, päivä 2

Toinen päivä Vaasassa sujui ilman sortumisia. Mielihaluja kyllä on, mutta en tosissani edes harkinnut ostavani mitään hyvää. Työpäivän jälkeen tein hotellihuoneessa puolen tunnin aikasidonnaisen kotitreenin, jonka jälkeen oli mukava rentoutua taas Passionsia katsellen.

Hotelliaamupalalla olisi ihana syödä kaikkea mahdollista, sillä tarjolla on pekonin lisäksi niin karjalanpiirakoita, croissantteja kuin leivoksiakin. Tänään en syönyt puuroa, vaan maistoin viipaleen tuoretta sekaleipää (?), jonka päälle laitoin kasan kinkkua ja pari siivua juustoa. Pekonia söin tänäänkin, mutta vain muutaman siivun ja niiden lisäksi pari keitettyä kananmunaa.


Lounaalla kävin erään vaasalaisen työkaverin kanssa ravintolassa, jossa söin lehtipihvin, vähän paistettua perunaa ja paljon kasviksia.


Välipalaksi syömästäni proteiinipatukasta en muistanut ottaa valokuvaa, kuten en myöskään treenin jälkeen juomastani palkkarista. Päivälliseksi söin eiliseen tapaan tonnikala-fetasalaattia.


Iltapalana söin purkillisen maitorahkaa, jonka sekaan laitoin mustaherukoita, soijalesitiiniä (jonka kuljetin kotoa minigrip-pussissa) ja vehnäleseitä.



Yläkroppakuva hotellihuoneen vessan peilistä kotitreenin jälkeen

Tämä mun luonne on kyllä ihmeellinen juttu. Heti kun olen yksin, niin haluaisin vain hemmotella itseäni herkuilla. Tilanne on ollut sama jo lapsesta lähtien, eli vanhat tavat istuvat tiukassa. Treenin jälkeen kävin kuitenkin suihkussa ja pysyttelin loppuillan visusti hotellihuoneessa, jotten vahingossakaan sortunut herkuttelemaan. Mielessä pyöri monta kertaa että ihan hotellin vieressä on ruokakauppa, josta saisi haettua nopeasti jotain hyvää, mutta onneksi olin jo pessyt meikit pois naamasta enkä kehdannut lähteä ihmisten ilmoille ilman meikkiä...

Yksi päivä ilman herkkuja siis onnistuneesti takana, vielä huominen sekä torstain junamatka jotka pitäisi kestää ilman sortumista...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti