maanantai 1. kesäkuuta 2015

Työmatkalla Vaasassa, päivä 1

Täällä ollaan Vaasassa, eli työmatkalla torstaihin saakka. Jotta syömiset pysyisivät paremmin ruodussa, päätin pitää ruokapäiväkirjaa Vaasassa oloni ajan. Junareissun aikana ei tullut mieleen ottaa valokuvia, mutta tunnustan että söin päivälliseksi Tampereella ostamani wrapin ja karkkia jälkkäriksi. Se oli viime viikon cheat meal, muuten olin pysynyt melko hyvin ruodussa.

Hotellihuoneeni on aika ihana: 




Saavuin hotelliin eilen illalla puoli kymmenen jälkeen, ja painuinkin pehkuihin lähes saman tien.

Tässä kuvia niistä tämän päivän ruoista, joista muistin ottaa kuvan. Tarkoitus oli kuvata kaikki syömiset, mutta arvatkaa vaan muistinko!


Normaaliin aamupalaani ei kuulu hiilareita, mutta tein tänään sen poikkeuksen että söin puuroa marjojen ja raejuuston kera. Sen lisäksi otin pienen määrän munakasta, yhden neljän minuutin munan ja muutaman siivun pekonia.


Kasvikset meinasivat unohtua, mutta hain ne sitten jälkkäriksi. 


Lounaaksi hain ruokakaupasta kanasalaatin, mutten tietenkään muistanut ottaa siitä kuvaa. Välipalaksi söin proteiinipatukan, sillä en jaksanut kantaa mukana sheikkeriä heraa varten.

Töiden jälkeen kävin tunnin lenkillä, josta hölkkäsin 3x15min yhtäjaksoisesti, välissä minuutin kävelyt. Kun pääsin takaisin hotellille, minulla oli sudennälkä. Olin käynyt kaupassa ennen lenkille lähtöä ja ostanut sieltä tarpeita salaattia varten.

Rasian otin mukaan kotoa, kuten myös haarukan ja veitsen kasvisten pilkkomista varten

Salaatin jälkeen katselin tietokoneelta tv:tä, kun aloin kärsimään ihan järkyttävästä makeanhimosta. Olin ehkä vähän liioitellut, kun ostin viikonloppuna irtokarkkeja (eli suklaita) junamatkaa varten lähes puoli kiloa. Eilen en junassa jaksanut syödä kuin noin puolet, ja olin ajatellut että jätän loppuosan sitten seuraavaan cheat mealiin (mitä luultavimmin kotimatkalle). No, vedin sitten ne kuitenkin jo tänään! Minun teki mieli jo kaupassa kaikkea hyvää - sipsit olivat tarjouksessa, samoin karkit ja jäätelö -, mutta siellä sain vielä hillittyä itseni. Paha vaan, että hotellissa oli nuo suklaat odottamassa, ja oli ihan turha toivo että ne olisivat jääneet syömättä.

Kaksi päivää herkuttelua putkeen siis takana, ja jos tämä putki jatkuu niin paino ei taatusti jatka laskuaan. Toisaalta joskus pitää voida ottaa rennommin, mutta joka päivä ei todellakaan pitäisi herkutella. On helppo käyttää tekosyynä sitä, että olen reissussa ja yksin hotellissa, mutta tekosyitä riittäisi AINA. Tällä viikolla on työmatka, ensi viikolla ollaan mun porukoilla, seuraavalla viikolla mennään ensin laivalle ja sitten onkin juhannus. Toki olen saanut PT:ltä luvan ottaa rennommin loman aikana, mutten kuitenkaan ole saanut lupaa herkutella joka päivä.

Huomenna jatkan taas ruokapäiväkirjaa, ja lupaan että tällä viikolla en enää herkuttele! Pitänee ehkä syödä vähän enemmän kaloreita ihan normaalista ruoasta, ettei illalla ole liian kova nälkä. Ainakin olen sopinut meneväni erään työkaverin kanssa lounaalle ravintolaan kaupasta haetun salaatin sijaan, eli ehkä tulee syötyä reilummin kuin tänään lounaalla. Päivälliseksi minulla onkin vielä salaattitarpeita hotellilla.

No mut jospa lopetan tähän tämän valittamisen ja venyttelen ennen nukkumaanmenoa. Venyttelyn ohessa aion katsella Passionsin ihan ekaa jaksoa. Muistan olleeni tuohon maailman häröimpään saippuaoopperaan joskus ihan koukussa ja todella pettynyt kun se lopetettiin Neloselta jo ekan tai tokan tuotantokauden jälkeen. Tällä viikolla sain kuitenkin hyviä uutisia, Youtubesta löytyvät nimittäin sarjan kaikki 10 tuotantokautta eli yhteensä 2231 jaksoa. Jokainen kestää noin 38minuuttia, eli sarjaa olisi katsottavana vaivaiset 1400 tuntia eli 59 vuorokautta. Menee ehkä vähän kauemmin kuin tämä kesä...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti