perjantai 18. syyskuuta 2015

Ei mitään uutta taivaan alla, eli kehonkoostumusmittauksen tulokset

Eilen pääsin työpaikan terveyspäivän tiimoilta Inbody-mittaukseen. Edellisen kerran kävin mittauksessa huhtikuussa, tosin eri laitteella. Niistä tuloksista voit lukea tarkemmin täältä. En odottanut tuloksissa mitään maata mullistavaa, sillä vaikka paino oli huhtikuussa menossa alas päin, niin kesän rennompi syöminen ja pari viime viikkoa vaivannut flunssa eivät todellakaan ole minua laihduttaneet.



Muutokset huhtikuun tuloksiin eivät ole kovinkaan isoja. Painoa oli eilen puolitoista kiloa enemmän kuin huhtikuun mittauksessa, lihasmassaa on pari kiloa vähemmän ja rasvaa vähän enemmän. Toisaalta mittaus on tehty eri laitteella ja eri kellonaikaan (eilinen aamupäivällä, huhtikuun mittaus iltapäivällä) eli tulokset ovat lähinnä suuntaa-antavia. Paras kuitenkin olla jatkossa pahemmin lipsumatta, tai kohta paino on taas yli 80 kiloa.

Eilen ja toissapäivänä pääsin taas salille puolentoista viikon tauon jälkeen, toissapäivänä tein kropasta takaketjun ja eilen etuketjun. Nyt onkin taas jokainen jalan lihas kipeänä ja liikkuminen hieman haastavaa, mutta eiköhän se helpota ennen ensi viikon salitreenejä...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti