maanantai 21. maaliskuuta 2016

Herkuton huhtikuu eli 30 (+3) päivän sokerivieroitus

Viime aikoina herkuttelu on taas karannut käsistä, kiitos kauppojen hyllyillä notkuneiden suklaamunien ja muiden pääsiäisherkkujen. Kerman kanssa syötynä mämmikään ei ole mikään kovin kevyt herkku, ja veikkaan että se on myös aiheuttanut minulle vatsavaivoja. Varsinkin viimeisen viikon aikana vatsa on turvonnut entistäkin enemmän, ja olo alkaa olla jo melko tukala. Viime yönä heräsin itse asiassa keskellä yötä ihan järkyttävän huonoon oloon, mikä ei helpottanut millään vaan makasin vessan lattialla hiessäni kylpien kunnes oksensin. Onneksi aamulla olo oli taas ihan normaali, eikä muilla perheenjäsenillä ole ollut vatsavaivoja eli en usko vatsavaivojen johtuneen ainakaan ruokamyrkytyksestä. Sitten erehdyin syömään iltapalaksi mämmiä, jonka jälkeen vatsassa alkoi taas vellomaan. Toivottavasti ensi yönä ei kuitenkaan tulisi samanlaista pahoinvointia...

Päätin kuitenkin, että nyt saa riittää. Heti huomisesta lähtien alkaa 30+3 päivän herkkulakko. Aluksi ajattelin että aloitan aprillipäivänä, jolloin lakon pituus olisi koko huhtikuun eli 30 päivää, mutta miksi odottaa sinne ja syödä lisää herkkuja? 

Helppoa se ei kyllä tule olemaan, sillä nyt on tullut taas tosi pahaksi tavaksi napostella koko ajan kaikkea turhaa ja tyhjentää herkkukaappia aikalailla päivittäin. Tuosta tavasta eroon pääsy vaatii taatusti tahdonvoimaa ja päättäväisyyttä. Pitää vaan ajatella että jos mä en nyt katkaise tätä putkea niin painan kohta taas yli 90 kiloa mitä en kestäisi! Lisäksi olis tietty kiva mahtua taas kaapissa oleviin housuihin, ja kesäkin on tulossa mekkokeleineen. 

Jotta pysyisin ruodussa niin lupaan raportoida tänne taas säännöllisesti. Jos en ihan joka päivä ehdi, niin edes joka toinen. Tsemppiä minulle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti