tiistai 29. maaliskuuta 2016

Sokerivieroituksen 1. päivä, tiistai 29.3.2016

Klo 6.35
OMG!!! Aamupaino 87,2kg. JÄRKYTTÄVÄ lukema ja se kyllä näkyy kropassa. Olen kuin viimeisilläni raskaana, vain vauva puuttuu. 

Klo 15.04
Työpäivä ohi ja salitreenikin tehty. Nykyään on haastavaa käydä salilla tiistaisin ja keskiviikkoisin, kun pitäisi  hakea lapset hyvissä ajoin hoidosta jotta ehditään syödä ennen tiistain balettia ja keskiviikon temppujumppaa. Tänään muistin onneksi PT:n suunnittelemat aikasidonnaiset treenit, joista etsin yhden sähköpostista. Teki muuten tiukkaa saada neljän liikkeen putki tehtyä viimeisellä kierroksella. Pulssi hipoi 170 lyöntiä ja hiki virtasi. 25 minuutissa sain tehtyä kuusi pystypunnerrusten, kulmasoutujen, askelkyykkyjen ja kyykkyhyppyjen supersarjaa. Treenin jälkeen olo oli melko kuollut kun en ole tehnyt tuollaista treeniä aikoihin. 

Vielä ei ole tehnyt mieli mitään ylimääräistä naposteltavaa, mutta pahin aika päivästä on ollutkin se, kun on tultu lasten kanssa kotiin, ennen päivällistä ja sen jälkeen. 

Klo 21.10
Tänään ei missään vaiheessa tehnyt edes mieli mitään ylimääräistä, mutta toisaalta ei ollut aikaakaan. Heti kotiintulon jälkeen syötiin, sit kävin äkkiä lasten kanssa kirjastossa ennen kuin vein heidät balettiin. Tunnin jälkeen kotiin, iltapala lapsille, salaatin teko itselle huomiseksi ja lapset nukkumaan. Söin iltapalan tunti sitten, äsken venyttelin ja putkirullasin. Teki kyllä hyvää, sillä yllättäen jalat oli salitreenistä vähän hapoilla. Kohta nukkumaan, huomenna taas uusi päivä. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti