perjantai 1. huhtikuuta 2016

Miten meni sokerivieroituksen kolmas ja neljäs päivä

Aamupaino oli eilen torstaina 85,8kg, tänään 85,2kg. Jo tämä pari kiloa mitä nesteitä on hävinnyt kropasta kolmen vuorokauden aikana, on tehnyt oloa kevyemmäksi. Sormukset menevät taas helposti sormiin, kun viikko sitten niitä sai repiä kädestä ja tunkea takaisin väkisin.
Vatsa on kyllä edelleenkin tosi pullea, mutta turha tietty toivoakaan että se litistyisi parissa päivässä. Juuri äsken mietin kyllä että eikö muka siellä oikeasti ole vauvaa!!?? No ei ainakaan pitäisi, sillä menkat tulevat säännöllisesti, ja kaipa siellä joku potkisi jos olisi sisälläni...

Mietin että kehtaanko julkaista tätä kuvaa lainkaan, mutta tässä saatte itse nähdä miksi voisin itsekin kuvitella odottavani vauvaa:


En notkistanut selkääni ainakaan tarkoituksella tässä kuvassa, ja annoin vatsan olla mahdollisimman rentona. Normaalisti vedän kyllä vatsaa sisään lähes aina ihmisten ilmoilla ollessani, jotta maha ei näyttäisi ihan niin isolta mitä se on. Ärsyttää muuten todella paljon, että liikakilot ilmestyvät aina ensin vatsaan, sen jälkeen sit reisiin...

Syömiset ovat pysyneet kuosissa. En ole laskenut kaloreita, mutta olen syönyt normaalin ruokavalioni mukaisesti. Aamupalaksi siis munakasta, lounaaksi tonnikalasalaattia, päivällinen samaa ruokaa muun perheen kanssa, välipalalla heraa ja iltapalaksi rahkasmoothie. Tällä viikolla ei ole tehnyt edes mieli mitään ylimääräistä, aika jännää mikä vaikutus asenteella on tähän hommaan. Monen monta viikkoa yritin muka olla herkuttelematta, mutta vedin kaikkea ylimääräistä minkä ehdin. Nyt kun tein oikeasti PÄÄTÖKSEN olla herkuitta huhtikuun ajan niin ei ole tehnyt vielä yhtään tiukkaa. Toisaalta nyt on vasta huhtikuun ensimmäinen päivä, ja vasta neljäs ilman karkkia, mutta jokainen päivä ilman sokeria on hyvä päivä!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti