lauantai 24. syyskuuta 2016

Kymppi rikki!

Tänä aamuna vaaka näytti pitkästä aikaa alle 80 kiloa, tarkemmin sanottuna 79,5kg. Kymmenen kilon rajapyykki meni siis rikki tämän superdieettiprojektin aikana. Tänään pidän vapaasyöntipäivän hyvällä omallatunnolla, huomenna taas takaisin ruotuun ja viimeiselle SD+ -viikolle. Luulisi, että vaaka näyttää myös viikon kuluttua alle 80 kiloa (tai ainakin paras olisi), vaikka tänään syönkin ylimääräistä miehen kanssa lapsivapaan viikonlopun kunniaksi.

Rintarankajumin hellitettyä lopetin tulehduskipulääkkeen ja relaksantin syömisen toissapäivänä. Eilen huomasin illan mittaan että rintalihaksessa alkoi taas tuntua jomotusta, ja tänään sattuu taas melko kovasti. Onneksi ei yhtä kovaa kuin viikko sitten, ja toivon että lääke auttaisi sen verran ettei kipu menekään niin pahaksi. Mä en tajua mistä tämä jumitus nyt johtuu. Torstaina kävin hierojalla, ja hän sanoi että selkälihas on juuri siinä jumikohdassa edelleenkin kireä kuin viulunkieli kaikista lääkkeistä huolimatta. Ärsyttää sikana, mutta katson nyt viikonlopun yli mihin suuntaan tämä muuttuu. 

Nyt viikonloppuna aion rentoutua ja nauttia parisuhdeajasta miehen kanssa. Piti käydä leffassa, mutta tällä hetkellä Turussa ei mene yhtään kiinnostavaa elokuvaa. Haemme siis kotiin ruokaa ja katselemme leffoja kotisohvalla löhöten, saunomme ja nukumme hyvin (toivon mukaan ilman rintakivusta johtuvaa heräilyä). Mies lähti juuri viemään lapsia mamman ja papan luo hoitoon, itse lähden hakemaan ruokakaupasta valmiiksi tilatun kauppakassin ja sen jälkeen imuroin kodin. Siistissä talossa on sitten mukava rentoutua lopun viikonlopun...

4 kommenttia:

 1. Mahtavaa Katjushka!! Hienosti saavutit tavoitteesi. Nyt on hyvä jatkaa hiukan rennommalla menolla, kunhan ei anna liikaa siimaa herkkuhimoille!!

  Meinaatko ottaa jonkin toisen valmennuksen perään vai jatkatko itseksesi? Hyvin sulla toiminut tää, olen tosi iloinen puolestasi!! :-)

  VastaaPoista
 2. En aio ostaa mitään uutta valmennusta, jatkan varmaan ainakin alkuun fitfarmilta tulevilla jatko-ohjeilla. Työpaikalla alkava painonhallintaryhmä johon pääsin mukaan auttaa varmaan myös pitämään painon kurissa.

  VastaaPoista
 3. Onnea kympistä! :) Hei kirjoittelethan sitten siitä, mistä siellä painonhallintaryhmässä puhutaan ja mitä siellä tehdään. Siellä on varmaan vähän erilainen ote touhuun kuin fitnessdieeteillä. ;) T. Petuniainen

  VastaaPoista
 4. Juu tottakai aion kirjoittaa siitäkin :)

  VastaaPoista