perjantai 16. syyskuuta 2016

Voihan rintarankajumi!

Viime viikonloppuna pahana vaivannut iskias alkoi helpottaa, kun kävin maanantaina hierojalla ja keskiviikkona kiropraktikolla. Maanantaina ja keskiviikkona kävin lenkillä, eilen torstaina tein salitreenin jonka jälkeen poljin 35min crosstrainerilla. Minun oli tarkoitus käydä tänäänkin salilla ja lenkillä, mutta suunnitelmat muuttuivat kun aloin eilen illalla tuntea jomotusta rintarangassa. Aamulla kun heräsin, koko yläkropan oikea puoli oli kuin tulessa. Selkäjumi säteili myös rintalihakseen, enkä meinannut saada käännettyä päätä tai nostettua käsiä. Pienikin varomaton liike ja rintakehään pisti niin etten voinut olla huutamatta kivusta.

Suunniteltu salitreeni vaihtuikin lääkärikäyntiin, kun pelkkä hengittäminenkin teki kipeää. Lääkäri olisi laittanut piikillä lääkettä suoraan lihakseen, mutta se ei onnistunut koska olin liikkeellä autolla enkä olisi ollut piikin jälkeen ajokunnossa. Sain siis vain reseptin relaksanttia ja tulehduskipulääkettä, ja lähdin kotiin lepäämään iltavuoron sijaan. Toivon, että jumi helpottaisi yön ja huomisen aikana sen verran, että pystyn olemaan lasten kanssa sunnuntain kolmestaan, kun mies lähtee lauantai-iltana vuorokaudeksi laivalle. 

Viikonlopun tankkaus muuten auttoi niinkuin viimeksi arvelin, tänä aamuna painoin tasan 80kg eli enköhän mä pääse sen alle ennen SD plussan loppua...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti