lauantai 28. syyskuuta 2013

Pikkupossu aloittaa Liten

Suokaa anteeksi blogihiljaisuus, mutta olen ollut niin koukussa Fairylandin pelaamiseen että suurin osa tietokoneella vietetystä ajasta menee siellä - eikä töissä oikein viitsi blogata vaikka tietokoneella istunkin. Kotona tietokone on puolestaan ollut viime aikoina kiinni tavallista useammin, jostain syystä sitä ei ole tullut joka työvuoron jälkeen edes avattua. No, mitä minulle kuuluu?

Viime aikoina herkutteluni ovat menneet siihen pisteeseen, että syön joka päivä jotain hyvää. Tilanteesta voi osittain syyttää flunssaa, joka on jatkunut kohta jo kaksi viikkoa. Torstaina kävin lääkärissä (uudestaan, viime viikolla olin jo pari päivää sairauslomalla) ja diagnoosina oli poskiontelontulehdus. Vointi ei todellakaan ole sallinut liikuntaa, mutta eihän minun olisi pakko herkutella ihan koko aikaa.

Iso-A katseli eräänä päivänä vatsaani ja ihmetteli että onpa se iso. Tyttö jopa kysyi että onko masussani vauva. On siis korkea aika ryhdistäytyä ennen kuin tilanne karkaa käsistä ihan täysin. Siskoni, jonka olen viimeksi nähnyt kaksi kuukautta sitten ja joka tuli viikonlopuksi kylään, sanoi ettei painonnousua huomaa, mutta jostain syystä en oikein usko häntä. Housut eivät toki ole vielä jääneet pieniksi, mutta niissä onkin stretchiä ja vyötärönauhan yli pursuaa kyllä huomattavasti enemmän ylävatsaa kuin jokunen kuukausi sitten. Vaa'alla en ole uskaltanut käydä viikkoihin, mutta veikkaan että 75 kiloa on taatusti ylittynyt.

Joka tapauksessa aion maanantaina aloittaa Liten vuosi sitten saamieni WeightLoss-ryhmän ohjeiden mukaan. Tällä hetkellä odotan enemmän kuin innolla tiukkoihin ohjeisiin palaamista, enkä todellakaan aio poiketa ohjeista muutoin paitsi parin viikon päästä siskonpojan ristiäisviikonloppuna, jolloin olisi joka tapauksessa tankkauspäivä. Vielä kun pääsisi tästä ärsyttävästä flunssasta eroon, niin voisi miettiä liikuntaakin... Liten ohjeiden tulostaminen ja ruokalistan miettiminen oli itse asiassa vähän kuin kotiin palaisi. Tosin laihtumiseni alkoi Superdieetin eikä Liten ohjein, mutta joka tapauksessa Fitfarmin ohjeet tuntuivat sopivan minulle paremmin kuin Bodycampin vastaavat - vaikkei niissä loppujen lopuksi mitään maatamullistavaa eroa olekaan.

Minulla on muuten jo jonkin aikaa ollut työn alla vertaileva kirjoitus Fitfarmin ja Bodycampin ohjelmista hyvine ja huonoine puolineen, yritän saada sen tässä lähiaikoina valmiiksi... Ja maanantaina käyn taas vaa'alla sekä lupaan raportoida tännekin sen antaman taatusti aivan järkyttävän lukeman...

1 kommentti:

  1. Kyllä se siitä taas lähtee, pidän peukkuja ;) Mulla taas ajatuksena kokeilla karppausta pitkästä aikaa, alkaen huomenna, saas nähdä miten käy :D -Maija

    VastaaPoista