maanantai 21. lokakuuta 2013

Ei kai taas!

Viikon verran olo oli suhteellisen terve. Viime viikon pysyin ruokavaliossa tiistaista perjantaihin, ja pääsin jopa pari kertaa salille. Eilinen ja toissapäivä meni sitten taas herkutellessa, kun päätettiin tehdä lauantaina tortilloja ja niitä tuli sitten syötyä myös sunnuntaina samoin kuin sipsejä ja muutakin ylimääräistä. Eilen minulla oli harvinainen vapaapäivä, kun mies lähti lasten kanssa vanhempiensa luo. Koko päivä meni kyllä työn touhussa taloa siivotessa ja pihaakin ehdin vähäsen haravoimaan.

Viime yönä heräsin todella omituiseen oloon, hiotti kamalasti eivätkä silmät meinanneet aamulla avautua millään. Töissä huomasin, että kurkku oli taas kipeä ja yskäkin pahenemaan päin, ja päivän mittaan posket alkoivat hehkumaan ihan siihen tapaan kuin olisi kuumetta. Olin suunnitellut meneväni töiden jälkeen salille, mutta päätin jättää sen suosiolla väliin jotten vain pahentaisi oloani.

Ruokailuissa olisi kuitenkin tarkoitus pysyä flunssasta huolimatta, herkuttelu saa luvan jäädä noihin kahteen päivään. Piste. Toivottavasti tämä flunssa ei kestäisi taas kuukautta, olisi ihan kiva päästä oikeasti kuntoilemaan useamminkin kuin kahdesti aina kuukauden välein...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti