sunnuntai 15. joulukuuta 2013

Treenitaukoa, joululounasta ja mittailuja

Sain sitten tälle viikolle vain yhden treenikerran. Keskiviikkona olo oli terve, ja  sain tehtyä selkä-olkapäätreenin, mutta torstaina heräsin taas flunssaisen oloisena. Koko päivän kuumotti poskia ja olo oli outo, mutta muita flunssan oireita ei sitten ollutkaan. Perjantai-aamuna olo oli vähän siinä ja siinä, mutta päätin ottaa pari tuntia rennosti kotona sen jälkeen kun olin vienyt lapset hoitoon ennen iltavuoroa.

Perjantaina saimme käydä eräässä ravintolassa syömässä joululounaan työnantajan piikkiin. Itse sain pidettyä laatikot ym. pois lautaseltani, eli ateria oli lähes dieetin mukainen.


Pakko kuitenkin tunnustaa, että sorruin ottamaan myös jälkiruokaa, joka oli kauralla maustettua rusina-suklaavanukasta. Otin kuitenkin vain pienen annoksen, oli muuten hyvää!


Eilen tuli kuluneeksi kuukausi siitä kun mittailin itseäni viimeksi. Sen kunniaksi tein taas väliaikamittauksen. Vaaka näytti tasan 73 kiloa, ja senttejä oli lähtenyt lähes joka puolelta. Vain käsivarsissa oli senttejä saman verran kuin viimeksi, mutta se onkin vain positiivinen asia sillä niissä ei ole paljon ylimääräistä rasvaa ollutkaan ja lihasta saa tulla vaikka (vähän) lisääkin. Jos mittaustulos kiinnostaa tarkemmin, sitä voi käydä kurkkimassa tuolta toiselta välilehdeltä. Painoseurantaan merkkasin tämän aamuisen painoni, joka oli 72,9kg.

Perjantaina tuli Ms. Fitnessin ensimmäinen ohjelmapäivitys. Ruokavalion kalorimäärä pysyi kohdallani samana kuin tähänkin asti (eli noin 1950 kcal) mutta ruoka-aineiden määrät eri aterioilla vaihtuivat hieman. Saliohjelma puolestaan muuttui aika paljonkin ja mukana on haasteita sekä sen suhteen että omalta salilta ei löydy kaikkia tarvittavia laitteita ja koska en ole ihan varma miten muutama liike edes tehdään - lisäksi ohjelmassa on yhtenä päivänä leuanvetoja muistaakseni 3x10-15 kpl enkä itse saa tehtyä edes yhtä! Onneksi minulle on jo PT-treenit sovittuna ensi viikolle eli saan heti ohjeet uusiin liikkeisiin. Nyt vaan jännitän että kuka minua tulee ohjaamaan, keskiviikkoa siis odotellessa. 

2 kommenttia:

 1. Montako pt-kertaa teille kuuluu vai maksatteko jokaisesta erikseen? Hyvin olet pysynyt ruokavaliossa, hyvä sinä!!! ;)

  Itselläni tiistaina pt-valmennus ja katsotaan uutta ohjemaani ja sen jälkeen tehdään yläkroppaa. Hirvittää jo valmiiks mutta kaikki otetaan vastaan mitä annetaan. :)

  Hyvää joulun odotusta sinulle ja perheellesi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ostin kolmen kerran PT-paketin omaksi joululahjakseni, oli lähinnä ilmoitusluonteinen asia miehelle että en sit tartte mitään muuta lahjaksi :)

   Poista