sunnuntai 1. joulukuuta 2013

Vaihtelua viikonloppuna

Tänä viikonloppuna ruokailuissani oli vähän vaihtelua normaaliin, mutta toki dieetin puitteissa. Muut ruoat ovat menneet samaan malliin kuin muulloinkin, mutta päivälliseksi on syöty lauantaina tätä:

Savulohta, perunaa, porkkanaraastetta, tomaattia ja itse kevytkermaviiliin tehtyä - kovin valkosipulista - tsatsikia

... ja sunnuntaina tätä:

Naudan sisäfilepihvi, perunaa, keitettyjä porkkanoita ja kukkakaalia sekä samaa tsatsikia kuin edellisenäkin päivänä

Iltapalaksi tein vaihteeksi munakasta, tai pikemminkin munakokkelia kinkun ja polar 5:n kera, tomaatti jälkkäriksi. 


Itse asiassa söin kahdeksalta nauttimani iltapalan jälkeen vielä myöhäisemmänkin iltapalan kymmenen jälkeen, kun hörpin annoksen 3Phase-proteiinia rasvattoman maidon ja omenan kera. Salitreenin välipäivinä minun pitäisi nimittäin syödä kaksi välipalaa, enkä ehtinyt tänään syödä sitä yhtään aikaisemmin vaikka söin ateriat 2-3 tunnin välein. 

Tänään oli ensimmäinen päivä Ms. Fitnessin aikana, jolloin teki edes vähän mieli herkutella. Oli itse asiassa pakko maistella muutama viinirypäle, mutta sain hillittyä itseni syömästä miehen ostamia irtokarkkeja. Ensi viikonloppuna tulee kyllä syötyä ylimääräistä jopa kahtena päivänä, sillä menemme itsenäisyyspäiväksi appivanhempieni luo ja 7. päivä minulla on ystävieni kanssa pöytävaraus ravintolassa. Aion sekä perjantaina että lauantaina katsoa tilanteen mukaan kuinka paljon ylimääräistä tulee syötyä - jos ollenkaan. 

Jalat ovat muuten olleet tänään tosi kipeät perjantain treenistä. Vaikka itse treeni ei ehkä tuntunut niin rankalta kuin olin ajatellut, niin onneksi se ei ollut rankempi tai en varmasti pystyisi edes kävelemään juuri nyt...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti