tiistai 14. lokakuuta 2014

Hyvää ruokaa ja hyötyliikuntaa

Tehtiin viime viikonloppuna ruoaksi savulohta (kaupan kalatiskiltä) ja sen kanssa perunaa ja munakastiketta. En muista koska olen viimeksi tuota kastiketta syönyt, mutta se oli juuri niin hyvää kuin muistinkin eli taivaallista. Kovin usein ei vaan taideta tehdä, sillä lapset eivät tykänneet yhtään eikä mieskään kovin paljoa.


Lohta jäi päivälliseltä yli, joten sain herkutella sillä vielä parina päivänä salaatin kanssa. 


Aloittamani herkkulakko on onneksi taas pitänyt. Viime perjantaina pidin sallitun vapaasyöntipäivän työporukan illanvieton vuoksi, mutta muuten en ole sortunut herkkuihin. Itse asiassa on taas ollut yllättävän helppo pitää syöpöttely kurissa. Johtuisiko siitä että tiedän saavani herkkuja taas lauantaina, kun emännöin vaatekutsuja ja aion tarjoilla vieraille kaikenlaista hyvää...

Viikonloppujen herkuttelua kompensoidakseni olen saanut harrastaa hyötyliikuntaa jo kolmena päivänä peräkkäin pihan haravoinnin muodossa. Lisäksi olen ehtinyt käydä tällä viikolla jo kerran salilla ja kerran lenkillä (hyvä saavutus ottaen huomioon että on vasta tiistai), huomenna olisi viikon toisen salitreenin aika. Loppuviikosta en paljon ehdikään kuntoilla, sillä mies lähtee mökille ja oma aikani menee vaatekutsuja valmistellessa. Torstaina pääsen luultavasti joko lenkille tai jatkamaan haravointia. Lenkille tekisi mieli mutta haravoida pitäisi, saa nähdä kumpaan loppujen lopuksi päädyn.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti