Kuulun Buzzadoriin (lue lisää täältä) ja sain hiljattain testattavakseni ja buzzattavaksi Knorrin Fond du Chef -tuotteita. Olen maustanut naudanlihafondilla esimerkiksi jauhelihakastiketta, lihamurekketta ja maksakastiketta, kanafondilla broilerikasviswokin lisäkeriisiä, kasvisfondilla lihakeittoa ja kasvissosekeittoa sekä Knorrin uutuusmaulla kalafondilla tonnikalapastavuokaa. En ollut aiemmin tutustunut näihin fondeihin, mutta mielikuva oli todella positiivinen. Kaikki ruoat saivat jotain uutta säväystä, eikä fondi ollut mielestäni liian suolaistakaan. Olen tarjonnut fondeilla maustettua ruokaa muutamille miehen sukulaisille ja parille kaverilleni, ja kaikki ovat tykänneet. Jaoin miehen sukulaisille myös näytteitä fondeista, ja ovat kyllä kehuneet niitä kokeiltuaan niitä ruokiin itsekin.
Luulisin, että noita fondeja tulee ostettua jatkossakin, ainakin lihafondia tavallisten lihaliemikuutioiden sijasta.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti