perjantai 18. marraskuuta 2011

Erävoitto

Pakko hehkuttaa, että tänään onnistuin hillitsemään herkuttelunhimoni. Muskarin jälkeen piti taas käydä kaupassa, ja yön valvomisesta väsyneenä (pikku-a heräsi viideltä ja valvoi yli tunnin aivan virkeänä) herkkujen himo oli suunnaton. "Vanhaan aikaan" olisi helposti voinut käydä niin, että kauppakassi on täynnä sipsejä ja suklaata. Nytkin herkut houkuttelivat suunnattomasti, mutta mä selvisin! Pakko myöntää että ostin kyllä ison pussin karkkia, mutta ne ovat huomista 400 kilometrin ajomatkaa varten. Karkkien lisäksi ostin myös jokusen pullon EDiä, joista yhden join äsken väsymykseni voittamiseksi.

Huomisaamuna suuntaamme siis koko perheen kera Itä-Suomeen kummipojan syntymäpäiville ja sieltä vanhempieni luo, josta palaamme kotiin maanantaina. Energiajuomat ja karkit ovat siis tarpeen, jotta jaksaa pitkän ajomatkan nukahtamatta rattiin...

2 kommenttia:

 1. Hei, eka vierailulla blogissasi. Olet kyllä reipas, kun jaksat ajatella laihduttamista 2 pienen lapsen hoitamisen keskellä! Minusta ei olisi tuohon.
  Meillä on vain yksi lapsi, joka on nyt jo murrosiässä, hän syntyi keskosena ja muistan kuinka poikki olin varmaan vuoden. Häntä piti syöttää 3 tunnin välein öisinkin ja nukkuminen oli todella pätkittäistä. Painoin silloin saman verran, kuin sinä nyt, enkä ajatellut laihduttamista yhtään. Olisi varmaan pitänyt, sillä nyt painan 10kg enemmän, argh.
  Oletko lukenyt Patrik Borgin kirjaa Rentoa painonhallintaa? Siinä sanotaan mm että ensimmäisen kuukauden aikana opetellaan ateriarytmi ja lisätään hedelmien syöntiä jne. Viimeisessä vaiheessa vasta puututaan naposteluun:).

  Ota rennosti ja nauti reissusta!

  t. Anotar

  VastaaPoista
 2. Anotar, kiitti ekasta kommentista ikinä mun blogissa :D

  Nyt kun muistutit, niin tuo Rentoa Painonhallintaa taitaa löytyä ihan omasta kirjahyllystä... Tosin siitä on jo monta vuotta kun olen sitä edes vilkaissut, kannattaisi varmaan kaivaa se taas esille :)

  Ateriarytmin kanssa ei sinänsä ole ongelmia, syön joka päivä aamupalan, lounaan, päivällisen ja iltapalan. Mut niitä makeita herkkuja on vaan tullut syötyä aterioiden välissä ihan liikaa, ja hedelmiä ja vihanneksia aivan liian vähän...

  VastaaPoista