maanantai 14. marraskuuta 2011

Herkkujenostolakosta salasyöpöttelylakkoon

Herkkujenostolakkoni kesti 4 viikkoa ennen kuin sorruin. Sinänsä hyvä että kesti niinkin kauan, sillä ennen lakon aloittamista söin jotain hyvää monta kertaa viikossa. Tänään vaa'alla odotti kuitenkin tuttu lukema 101,8kg, eli painoin saman verran kuin viikko sitten. Mutta uskoisin ainakin osan olevan taas turvotusta, sillä loppuviikosta paino oli taas alempana.

Päätin nyt jatkaa lakkoa mutta nimetä sen uudelleen salasyöpöttelylakoksi. Sillä sehän mun ongelmani nimenomaan on, salasyöpöttely. Tietysti jätän yhä herkut ostamatta, paitsi jos ostan niitä johonkin viemisiksi tai miehen kanssa syötäväksi. Mutta salassa herkuttelu on kiellettyä. Ehdottomasti.

Viikonloppuna tuli perjantain sortumisen lisäksi herkuteltua myös lauantaina ja sunnuntaina. Lauantaina iso-A meni isovanhempiensa luo yökylään ja mä juhlin miehen kanssa kolmatta hääpäivää. Pikku-a oli tosin kotona, mutta ymmärrettävästä syystä sillä vauva ei pulloa huoli. Kotona oli kuitenkin ihan erilaista olla, kun ei tarvinnut koko aikaa viihdyttää A:ta vaan sai löhötä telkkarin ääressä ja syödä ihania, tulisia siipiä mikä ei myöskään A:n läsnäollessa olisi onnistunut. Unta ei kyllä saanut yhtään enempää, sillä pikku-a heräsi sunnuntaina taas kuudelta.
Siipien lisäksi söimme miehen kanssa pusillisen lakuja, pari suklaapatukkaa ja paketillisen valkohomejuustoa suolakeksien kera.

Sunnuntaina olikin isänpäivä, ja menimme mieheni vanhempien luo jossa iso-A olikin jo odottamassa. Siellä herkuteltiin suklaalla, juustokakulla ja muulla makealla, muttei kuitenkaan menty liiallisuuksiin. Tänään onkin sit taas hyvä lopettaa herkuttelu ensi viikonloppuun asti, jolloin juhlitaan kummipojan synttäreitä...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti