keskiviikko 27. marraskuuta 2013

Ihania hankintoja ja kehon koostumusta

Taisin jo kertoakin, että voitin työpaikaltani eräästä myyntikisasta sadan euron lahjakortin ihan mihin vaan. Valitsin kohteeksi Body Actionin, ja eilen kävin siellä shoppailemassa ennen töihin menoa. Ostin itselleni kuvassa näkyvät Otomixin kengät sekä uudet salihanskat, joissa on rannetuki mukana. Kenkätilanne oli liikkeessä vähän heikko, mutta en jäänyt odottamaan että sinne saapuisi lisää tavaraa sillä siihen saattaa mennä jopa kuukausi. Ostin siis ainoat koossani löytyneet kengät, jotka ovat väriltään siniset. Toisaalta ei haittaa, sillä ne ovat jalassa aivan ihanat vaikka eivät ole tositoimiin vielä päässeetkään.


Toinen ostokseni olivat salihanskat, joita yritin "ajaa sisään" eilisen työpäivän aikana. Ne ovat nimittäin niin jäykkää nahkaa, että hyvä jos sormet taipuvat. Tietokoneella näpyttely oli lievästi sanottuna hankalaa ne kädessä, mutta jospa ne siitä muokkautuisivat. Eihän sata euroa tietysti riittänyt noihin ostoksiin lähellekään, mutta eipä tarvinnut maksaa koko summaa itse.

Kun olin menossa ostosreissuni jälkeen työpaikalle, satuin huomaamaan kadun varressa Elixian ständin jossa mainostettiin ilmaista kehonkoostumusmittausta nyt alkuviikosta. Koska minulla oli vielä aikaa ennen työvuoron alkua, päätin piipahtaa Elixialla ja pääsinkin mitattavaksi. Edellinen mittaus oli viime huhtikuussa InBodylla, ja sen tulokset löytyvät täältä. Tämänpäiväinen testi oli tosin Tanitalla, eli tulokset eivät varmaankaan ole vertailukelpoisia. Jos olisivat, niin painoni on noussut 72,2kg --> 74,8kg, BMI 25,6 --> 26,8, rasvaprosentti 25,5 --> 33,6, rasvamassa 17,4kg --> 25,1kg, lihasmassa 29,4kg --> 47,2kg! Tuo viimeinen lukema on se, joka ei ainakaa voi olla vertailukelpoinen, tai minulle olisi tullut lisää lihasmassaa lähes 20kg puolessa vuodessa. En minä sentään NIIN PALJON ole salilla käynyt ;) Oli tuo silti hauska käydä mittauttamassa, saa nähdä koska taas uudestaan - ja millä mittarilla.1 kommentti:

  1. Hienot kengät sulla, mäkin haluan :) Ja samanlaiseen kehonkoostumusmittaukseen haluan myös, jos kerta tuollaisia lihasmääriä mittailee. Pahoin tosin pelkään, että tässä saa tehdä vielä pitkään töitä saadakseni sitä lisää kasvatettua. Sen kasvaminen kun on niin kovin hidasta, laardi tulee paljon nopeammin ja helpommin. :)

    Tsemppiä treeneihisi :)

    VastaaPoista