maanantai 25. marraskuuta 2013

Viikonloppuna ja viikolla

Viikonloppureissu kummipojan synttäreille sujui uudelleen löytyneen motivaation voimin lähes niinkuin pitikin. Ajomatkalle riitti ED Green Light, ja taukopaikassa söin lounaaksi seuraavaa:


Siis paljon kasviksia, pari perunaa, raejuustoa ja lihakastiketta. Synttäreille päästyämme söin lihapasteijan, palan maustekakkua ja siivun täytekakkua. Olimme siskoni luona yötä, ja muiden juhlavieraiden poistuttua paikalle jääneet pari perhettä herkuttelivat päivälliseksi kebabia ja pizzaa - paitsi minä, joka söin hyvällä ruokahalulla dieetin mukaisen, itse tehdyn salaatin. Iltapalaksi söin rahkaa muiden ottaessa täytekakkua. 

Synnuntaiaamuna dieetti jatkui normaalin aamupuuron parissa ja lounassalaatilla - josta tosin unohdin kokonaan siihen kuuluneen ruisleivän -, automatkalla söin välipalaksi proteiinipatukan. Päivällisaikaan pysähdyimme ABC:lla, jossa tilasin itselleni kana-ceasar-salaatin ilman kastiketta. Ikävä kyllä itsekuri ei kuitenkaan riittänyt siihen, että olisin jättänyt maistelematta jämiä lasten juustohampurilaisaterioista. Söin siis ehkä noin kolmanneksen pikku-a:n hampurilaisesta ja aika ison osuuden ranskalaisista. Voin kuitenkin olla aika tyytyväinen siihen, että selvisin noinkin vähällä herkuttelulla viikonlopun. 

Tänä aamuna vaaka näytti 74,6kg eli ruokavaliossa pysyminen on kannattanut. Toisaalta matkaa alle 70 kiloon on (taas) yhä paljon. Tällä viikolla on tiedossa ainakin yksi houkutus. Menemme nimittäin keskiviikkona tiimin kanssa työnantajan tarjoamalle lounaalle. Ravintolassa on onneksi tarjolla myös salaattipöytä ja pääruokana broilerin rintafileetä (parin muun vaihtoehdon lisäksi) eli uskoisin pysyväni ruokavaliossa kunhan en sorru jälkiruokana oleviin munkkeihin...

Huomenna puolestaan on tiedossa hauska juttu, kun pääsen ostamaan uudet salikengät ja -hanskat. Eniten kuitenkin odotan perjantaita ja PT-ohjausta. Onneksi sen jälkeen on koko viikonloppu aikaa toipua. 

Tässä vielä tämänpäiväinen päivälliseni, eli jättiannos broileria, makaronia ja kasviksia. 


2 kommenttia:

  1. Nää kuvapostaukset on kivoja. Voisit useemmin laittaa kuvia sun syömisistä!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuntuu vaan että mun ruoat on aina samoja eli eipä niissä kuvissakaan olisi pitemmän päälle paljon vaihtelua. Mut yritän pitää jatkossakin kuvia postauksissa :)

      Poista