perjantai 22. marraskuuta 2013

Iloisesti yllättynyt

Minun on pakko myöntää, että lähdin tähän Ms. Fitness -valmennukseen vähän ennakkoluuloisin asentein. Ladypower meni miten meni - eli lähes koko puoli vuotta ruokaohjeita noudattamatta - ja paino on taas huippulukemissa. Ladypowerissa käytännön toteutus ontui, eikä mikään mennyt BodyCampin puolelta niin kuin piti. En siis todellakaan olisi uskaltanut maksaa tästä uudesta valmennuksesta 150 euroa, mutta onneksi sain osallistumiseni ilmaiseksi.

Jo ensimmäinen viikko on osoittautunut todella positiiviseksi yllätykseksi. Ryhmällämme on oma Facebook-sivu, jossa keskustelu on aktiivista ja mukana on myös BC:n henkilökuntaa jotka vastailevat kysymyksiin todella hienosti. Välillä ihan ihmettelen, miten asiantuntijat vastaavat lähes mihin vuorokaudenaikaan tahansa. Myös meidän dieettaajien porukka vaikuttaa kivalta, ja ryhmässä on helppo höpötellä kaikenlaista. Kaikki eivät myöskään ole jo valmiiksi bikinikunnossa, mikä on myös ihan positiivista.

Tällä viikolla on ollut enemmän kuin helppoa pysyä ruokavaliossa. Eilen ja tänään söin tosin päivälliseksi samaa jauhelihakeittoa kuin muukin perhe, mutta jo perunoita kattilaan pilkkoessani punnitsin niitä jotta osaisin ottaa lautaselleni edes ruokavalio-ohjeita lähellä olevan määrän ruokaa. Huomenna lähdemme kummipoikani syntymäpäiville, eikä automatkalle ole tällä kertaa varattu sitä normaalia karkkisäkkiä mukaan. (Light-)EDit saavat riittää. Synttärijuhlilla sallin ehkä kahvipöydässä itselleni tarjoiluja, mutta yritän pitää senkin kohtuudessa ja syödä muutoin päivän aikana ohjeiden mukaan.

Toissa iltana uskaltauduin ostamaan BC:lta itselleni kolme PT-ohjauskertaa, ja tänään sain ohjaajaltani tekstiviestin että koskas nähdään. Joidenkin toisten firmojen ohjaajat tekevät ohjauksia vain "omalla" salillaan, mutta oma ohjaajani Janina vastasi että voi tulla työpaikkani salille. Mikä olisikaan ihanampaa kuin saada ohjaukset juuri omalla salilla, jossa voidaan tehdä liikkeet samoilla laitteilla kuin teen ne muutenkin! Aiemmin kun olen ollut ohjauksissa, ne ovat aina olleet eri saleilla ja erilaisilla laitteilla, ja työpaikan salille päästyä on taas pitänyt miettä että mitenköhän niitä ohjeita soveltaisi mutta nyt ei tarvitse.

Ensimmäinen treenikerta on luultavasti siis jo ensi viikolla, ja nyt tuleekin vaikeus siinä että minkä treenin haluaisin meidän tekevän. Eilen tein salilla takareisi-pakara-pohje-vatsatreenin, ja sitä tehdessäni olin varma että haluaisin vetää sen ohjaajan kanssa sillä haluaisin edes joskus saada sellaisen treenin, jonka jälkeen en meinaisi päästä kävelemään omin jaloin pois salilta... Kuitenkin, kun tänään tein selkä-olkapäätreeniä niin mietin että ehkä ohjauksessa pitäisi sittenkin tehdä se, sillä itse en meinaa saada selkäliikkeissä millään niin hyvää tuntumaa kuin ehkä pitäisi. Olkapääkin meinaa välillä tulla kipeäksi minkä vuoksi epäilen että teenkö pystypunnerrukset oikealla tekniikalla. Toisaalta voisimme tehdä sekaisin koko ohjelman liikkeitä sen mukaan mitä liikkeitä haluan oppia tekemään paremmin, mutta toisaalta siinä ei ehkä saa aikaiseksi niin hyvää treeniä. Onhan noita ohjauskertoja kolme, mutta haluaisin säästää niitä siihen kun ohjelmaani päivitetään, jos siihen vaikka tulee jotain liikkeitä joita en osaa yhtään.

Keksin muuten hyvän ajatuksen, jolla sain perusteltua miehellekin PT-ohjauksiin menevän rahasumman. Kun sain ostaa nuo PT-ohjaukset, niin en sitten tarvitse mieheltä joululahjaa. Enpä minä mitään tavaraa tarvitsisikaan, ja saliohjaukset ovat taatusti hyödyksi...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti