maanantai 9. joulukuuta 2013

Ohjelmapäivitystä ja InBodya odotellessa

Vaaka näytti tänä aamuna 73,6kg eli kilon vähemmän kuin kaksi viikkoa sitten. Toisaalta edistyminen tuntuu kovin hitaalta, mutta toisaalta puoli kiloa viikossa on aika terveellinen vauhti. Tärkeintä on, että olen pysynyt ruokavaliossa ja tehnyt ohjelman mukaiset neljä salitreeniä jo kolme viikkoa putkeen. Tämän viikon lopulla pitäisi tulla päivitys ruokavalioon ja treeniohjelmaan, saa nähdä kuinka paljon tulee muutosta nykyisiin.

Saa vaan nähdä, kuinka käy tämän viikon liikuntojen. Mies oli nimittäin kuumeessa viikonlopun, ja iso-A:han sama tauti iski eilen illalla. Minullakin oli eilen kurkku kipeänä ja aavistuksen heikko olo, joten tänään ei yhtään haitannut jäädä kotiin lasten kanssa. Olo on kuitenkin ollut tänään ihan terve, mitä nyt illalla kurkku on tuntunut aavistuksen aristavalta.

Tässä muutamia kuvia viime päivien ruoistani:

Edellisen päivän savulohta ruokavalioon kuuluvan leivän päällä salaatin sijaan, nam!


Lounassalaatti, miten niin iso annos?


Naudan palapaistia, perunoita, porkkanaa ja parsakaaliaLihamureketta, perunaa, porkkanaraastetta, kurkkua ja kirsikkatomaatteja

Viimeisessä kuvassa on lauantain ravintolaillallisen pääruoka eli härän sisäfileetä, paistettuja kasviksia, punaviinikastiketta ja perunoiden sijaan lisäkkeenä fetasalaattia. Illallinen oli kyllä kaikkea muuta kuin dieetin mukainen, sillä alkuruoaksi söin sinihomejuustolla höystetyn etanapannun (sekä paljon vaaleaa talon leipää) ja jälkiruoaksi suklaakakkua sekä vaniljajäätelöä. En kuitenkaan halunnut stressata yhdestä illasta, kun olen kuitenkin pysynyt ruodussa enkä poikennut ruokavaliosta edes itsenäisyyspäivänä.Huomenna on tiedossa kehonkoostumusmittaus InBodylla, odotan mielenkiinnolla että minkälainen muutos on tapahtunut viime mittauksen eli huhtikuun jälkeen. Toivon että tämä flunssan uhka ei pahasti vääristä tuloksia, mutta kun aika on kerran varattu niin en viitsi peruakaan. Salilla ajattelin käydä mittauksen jälkeen, jos olo on hyvä. Onneksi huominen koulupäivä on hyvä syy pyytää miestä jäämään kotiin lasten kanssa...

3 kommenttia:

 1. Hyviltä näyttää evääsi. Itellä ei leipä kuulu ollenkaan repertuaariin, toisaalta en sitä ole kaivannut. En onneks ole koskaan ollut kauheasti leivän perään :)

  Hienosti on paino lähtenyt laskemaan,itselläni ei varmaankaan lähtenyt kolmessa kuukaudessa samaa vertaa. Pitänee vkl kokeilla ja laittaa patterit vaakaan ;)

  VastaaPoista
 2. Ihanalta näyttää tuo ravintolaillallinen, nams. Joskus pitää vain nauttia ja täysin rinnoin.

  Mutta millainen on InBodyn tuomio?
  :)

  VastaaPoista
 3. Aikku, minä en niinkään kaipaisi edes sitä leipää, mutta kun kuuluu ohjelmaan niin syödään sitten.
  Inbodyn tuomiosta tulee oma postaus pikapuoliin :)

  VastaaPoista