lauantai 2. elokuuta 2014

Herkkuostopäiväkirja. Heti meni mönkään.

Päätin aloittaa herkkuostosteni raportoinnin tarkoituksenani hillitä herkuttelua. Eipä onnistunut ainakaan ensimmäisenä päivänä. Aamulla vein lapset kymmeneksi hoitoon ja jouduin kiertämään asiamiespostin kautta. Posti sattui olemaan k-marketin yhteydessä, ja sieltä mukaan tarttui Aino-jäätelörasia hintaan 5,19e. Herkuttelin jäätelöllä kotona, leffaa katsellen.

Iltapäivällä käytin auton huollossa, jonka jälkeen minun oli käytävä ruokakaupassa sillä meillä ei ollut päivällistarpeita (enkä ollut sitä sit aamulla tajunnut). En ollut syönyt aamupalan jälkeen muuta kuin sen jäätelön (jossa kyllä riitti kaloreita), ja sorruin ostamaan vielä 200g sipsipussin (2,89e) jonka söin samalla kun luin kirjaa ennen lasten hakemista hoidosta. Päivä meni siis asenteella "nyt on viimeinen saikkepäivä kun olen yksin kotona, eli pitää herkutella vielä tämän kerran". Näin pahasti en kyllä olekaan mässäillyt aikoihin, ja loppupäivän olo oli sen mukainen. Päivällistä söin muun perheen kanssa, mutta iltapalan jätin suosiolla väliin. 

Nyt alkaa kyllä tuntua siltä, että tekee jo mieli terveellistä ruokaa. En ole esimerkiksi tehnyt salaattia koko viikkoon, mikä ei todellakaan ole tapojeni mukaista. Yskä vaivaa yhä, eikä paranemista taatusti nopeuta se että syön koko ajan pelkkää sokeria ja rasvaa... Olo on muutenkin turvonnut ja vatsavaivainen, ja joudun juoksemaan vessassa monta kertaa päivässä. Haluan takaisin sen terveen, virkeän ja energisen olon joka minulla on silloin, kun noudatan terveellistä ruokavaliota!

1.8. herkkuostokset 8,08e

2 kommenttia:

 1. Mä ihailen Katjushka sun rehellisyyttä!
  Mä olisin ehkä jättänyt kertomatta, mutta sä olet kyllä rautainen sen suhteen.
  Ja ¨mä uskon, että saat taas elämän raiteilleen, jos oikeasti "herkut" jo öllöttää. Välillä pitää vissiin vetästä överit, ennen kuin sen taas käsittää...

  Tsemppiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kieltämättä kävi mielessä että jospa aloittaisin raportoinnin vasta tästä päivästä, mutta silloin olisin valehdellut itsellenikin mitä en halua. Eihän tässä haasteessa olisi mitään järkeä jos alkaisin huijaamaan itseäni heti alussa...

   Poista