lauantai 11. heinäkuuta 2015

Pizzapäivä

Kun mietimme viikonlopun syömisiä, mies ehdotti että tehdään pizzaa. Mikäs siinä, tässä lopputulos:


Oikealla miehen ja iso-A:n pitsa(t), vasemmalla oma neljän annoksen karppipitsani. Täytteinä oli molemmissa kinkkusuikaleita, herkkusieniä, tomaattimurskaa, aurajuustoa ja juustoraastetta, miehen ja A:n pizzoissa myös ananasta. Oma pizzani oli kuitenkin tehty kalkkunanjauhelihapohjan päälle, eli annoksessa ei ollut käytännössä lainkaan hiilareita. Pikku-a ei suostunut edes maistamaan pizzaa, vaan hän söi eiliseltä yli jäänyttä spagettia...

Hiilareita söin tänään käytännössä tässä muodossa:


Ostin kauppareissulla 10kg mansikoita, joista suurimman osan pakastin. Jonkin verran maistelin niitä jo päivällä, minkä lisäksi tein iltapalaksi pitkästä aikaa mansikkarahkasmoothien. Päivän hiilarit menivät parikymmentä grammaa sallitun yli, mutta tuoreita mansikoita ei saa kovin usein ja päivän kokonaiskalorimäärä pysyi laskelman mukaisena. Lapset muuten söivät nekin mansikat, jotka olin ajatellut säästää huomiselle, mutta eiköhän niitä tule vielä tämän kesän aikana ostettua lisääkin. 

Päivään kuului myös ulkoilua lasten kanssa ja löhöilyä lepopäivän kunniaksi, ensimmäinen lomapäivä meni siis aika rattoisasti. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti