perjantai 12. heinäkuuta 2013

Painosta vähäsen

Kuten olen jo kirjoittanutkin, paino on taas viime aikoina pyörinyt yli 70 kilossa. Tänään se oli 71,6kg eli ei niin paljon kuin edellisen kerran merkatessani, mutta silti enemmän kuin pitäisi. En kuitenkaan halua stressata painostani tänä viikonloppuna, sillä olemme juuri matkalla vanhempieni luo ja huomenna siskoni luo grillijuhliin, joista ei tule puuttumaan possun ribsejä, pekoni-tuorejuusto-herkkusieniä, sipsejä tai muuta naposteltavaa karpalolonkerosta puhumattakaan.

Jatkossakaan en halua katsella vieressä muiden herkutellessa grillijuhlissa tai muissa erikoistilanteissa, mutta minun täytyy oppia normaali kohtuusyöminen  ilman jokapäiväistä karkkien tai muiden herkkujen mättämistä...

Tämän kirjoituksen alkuperäinen pointti meinasi muuten unohtua. Päivitin nimittäin tuon painonseurannan sekä painokäyrän vastaamaan viimeaikaisia lukemia. Painon kirjaamatta jättäminen on vain itsensä pettämistä ja totuuden kieltämistä, ollaan vaan suosiolla taas ylipainon puolella...

2 kommenttia:

  1. Oot myöntänyt tositilanteen itelles ja se on jo iso askel! Muistaa vaan miettiä millä siihen tilanteeseen on tultu. Ei oo paha tuo, sitä projektia voi aina jatkaa siitä missä silloin on. Mullakin sali on nyt 2kk tauolla, mut sit taas jatketaan, tällä hetkellä "otetaan vaan rennosti"

    VastaaPoista
  2. Mulla on paha tapa myös, et heti kun herkuttelen enemmän niin samalla jätän käymättä puntarilla... ja kun ei ole näkemässä tosiasiaa niin sittenpä syön vielä vähän lisää jne.

    VastaaPoista