lauantai 20. heinäkuuta 2013

Puutarhanhoitoa ja eläinten bongausta keijumaailmassa

Olette ehkä ihmetelleet, mihin olen viime aikoina kadonnut kun en ole saanut kirjoitettua koko viikkoon. Arki rullaa sinänsä ihan tavalliseen tapaan ja pysyin jopa ruodussa tiistaista eiliseen ilman yhtään lipsumista. Toissapäivänä sain poljettua crosstraineria ja eilen pääsin salille. Koneellakin tulee vietettyä aikaa, mutta blogin kirjoittaminen ei käy edes mielessä - saati sitten muiden blogitekstien lukeminen - sillä olen täysin koukuttunut Fairylandiin. Aloitin itse asiassa pelin Facebookin kautta jo varmaan viisi vuotta sitten, mutta jossain vaiheessa kyllästyin ja jäädytin oman puutarhani pitkäksi aikaa. Jokin aika sitten satuin piipahtamaan siellä uudestaan, ja huomasin että pelin kehittäjä oli keksinyt taas kaikkea kivaa eli pakkohan minunkin oli avata puutarhani ja lähteä taas mukaan peliin.

Ja pelin kanssa menee tosiaan jokainen hetki, jolloin ehdin koneella istua töiden, kodinhoidon, (satunnaisen) kuntoilun ja lasten ohessa. Pelin idea on kovin yksinkertainen: tarkoitus on kasvattaa omassa puutarhassa kasveja - virtuaaliset kukat ovatkin ainoita jotka saan pysymään hengissä - ja houkutella vierailulle kaikenlaisia eläimiä ja olioita joita sitten yritetään bongata sekä omasta että - mieluumminkin - toisten pelaajien puutarhoista. Pelin alkuaikoina koko idea oli kasvattaa kasveja, sitten mukaan tulivat eläimet, ja ne ovatkin muuttuneet vuosien varrella yhä erikoisemmiksi yksisarvisesta satuhahmoihin. Peli koukuttaa aivan täysin ja tuottaa jatkuvasti uusia haasteita.

Siinä siis syy miksi blogini elää hiljaisuudessa, nytkin on pakko lähteä etsimään muiden puutarhoista paria Kultakutria jotta pääsisin omassa pelissä eteenpäin... :D Onko muilla samankaltaisia koukuttumisen aiheita? Ja onko joku lukija mukana Fairylandissa?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti