tiistai 3. kesäkuuta 2014

Buzzador - ThermaCare

Jokin aika sitten sain postissa seuraavanlaisen paketin:


Sain siis Buzzadorin kautta testattavakseni niska-hartiaseudulle tarkoitettuja ThermaCare -lämpötyynyjä sekä itselleni että kavereille annettavaksi. ThermaCaren luvataan auttavan niska-hartiaseudun kipuihin tehokkaasti, sillä se lämmittää aluetta jopa kahdeksan tuntia mikä riittää rentouttamaan lihaksia syvältä.


Itse kärsin niska-hartiaseudun jumituksesta säännöllisen epäsäännöllisesti. Voisi oikeastaan sanoa, että hartiani ovat aina enemmän tai vähemmän jumissa, mutta olen oppinut elämään asian kanssa. Käyn kyllä hierojalla vähintään kaksi kertaa kuukaudessa, mutta se ei tunnu riittävän. Salitreenin pitäisi tietysti auttaa, mutta mitäpä muutaman kerran viikossa tehtävä treenaus auttaa, jos vietän lähes koko loppuajan staattisessa asennossa tietokoneen ääressä. Jos hartiat ovat todella jumissa, käytän useimmiten kylmägeeliä tai pakastettua kaurapussia lievittämään kipua. Lämpö on kuitenkin toinen hyvä vaihtoehto, sillä se rentouttaa lihaksia kylmää paremmin.

Kuinka ThermaCare-lämpötyynyt toimivat? Lainaus yrityksen nettisivuilta:
ThermaCare-lämpötyynyjen elementit sisältävät luonnollisista ainesosista (rautajauheesta, suolasta, aktiivihiilestä ja vedestä) valmistetun seoksen.
Kun pakkaus avataan, aineosat reagoivat hapen kanssa ja käynnistävät kontrolloidun hapettumisprosessin. Prosessissa muodostuu lämpöä. Tämän takia ThermaCare -lämpötyyny tuntuu lämpimältä.
ThermaCare-tuotteet saavuttavat ihanteellisen terapeuttisen +40°C:n lämmön noin 30 minuutin kuluttua. ThermaCare-lämpötyynyissä lämpötila pysyy tasaisena 8 tuntia.
ThermaCare-tuotteiden materiaali säätelee jatkuvaa lämmönantoa ja johtaa lämmön suoraan kipeytyneeseen kehonosaan. Terapeuttinen lämpö pääsee koko hoidon ajan tunkeutumaan syvälle jännittyneisiin lihaksiin sekä lievittämään kipua tehokkaasti kipukohdassa.


Itse olen ostanut tällaisen lämpötyynyn kerran aiemminkin, ja olin tyytyväinen sekä silloin että nyt. Lämpö tosiaan rentouttaa, ja tyyny on suhteellisen helppo laittaa paikalleen. Miehen avustuksella se tosin kävi vielä kätevämmin, sillä tyyny jää helposti huonoon asentoon.
Ainut huono puoli tyynyssä on se, että siinä on kiinnityskohdat ainoastaan tyynyn päissä. Keskeltä tyyny ei siis ole mitenkään kiinni, ja sen vuoksi voi tapahtua kuvassakin näkyvää eli tyyny irtoaa selästä. Tyynyn ollessa paikallaan tuleekin kiinnitettyä huomiota omaan asentoon, jotta se pysyy koko ajan ihoa vasten. Minulla oli myöskin selkäpuolelta hieman liian avonainen paita, sillä useampikin kollega tuli töissä kysymään että mitä ihmettä minulla on selässä. No, olipa ainakin tilaisuus buzzata tuotetta.

Lämpötyynyn ohjeissa kerrotaan, että yli 55-vuotiaiden tulisi käyttää tyynyä vaatteiden päällä eikä lainkaan nukkuessa. Nuorempien on sallittu käyttää sitä myös yöllä, kunhan sitä on ensin testannut päiväsaikaan jotta olisi varmaa että iho kestää tuotteen lämpöä. Minun mielestäni tyyny ei ollut liian kuuma, ja voisin kuvitella käyttäväni sitä myös yöllä. Yö voisi muutenkin sopia paremmin, sillä en kuitenkaan saa nukkua yli kahdeksaa tuntia (kiitos lasten!), ja päiväsaikaan on ollut hieman hankala löytää kahdeksan tunnin pätkää jolloin saisin pidettyä lämpötyynyä yhtämittaisesti kun käyn kuitenkin paljon salilla tai lenkillä, joiden aikana en viitsi tyynyä käyttää.

Jos kärsit niska-hartiaseudun kivuista, niin suosittelen kokeilemaan näitä ThermaCaren tyynyjä. Muistaakseni hintakaan ei apteekissa ollut kovin paha. Samalla tuotemerkillä myydään myös alaselälle tarkoitettuja lämpötyynyjä, joita voisin myös testata joku päivä sillä myös alaselkäni on välillä kipeä ja jumissa.

Buzzador hakee muuten tällä hetkellä erityisesti uusia jäseniä seuraavista kategorioista: kissanomistajat, ruoanlaiton ystävät, 15-18-vuotiaat nuoret, kauneudenhoidosta kiinnostuneet, pikkutarkat henkilöt, yli 30-vuotiaat kivuista kärsivät ihmiset, bloggarit ja äidit. Jos sinua kiinnostaa päästä mukaan testaamaan erilaisia tuotteita niin kannattaa liittyä mukaan, paljon kiinnostavia kampanjoita on taatusti tulossa!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti