sunnuntai 8. kesäkuuta 2014

Viiden päivän herkuttomuushaaste

Kuluneen viikon aikana olen syönyt jotain hyvää käytännössä joka päivä. Eihän yksi herkku haittaa mitään, ajattelen, ja syön taas yhden jäätelöpuikon. Tätä vauhtia en mitenkään saa pidettyä painoa hallinnassa eli jotain on tehtävä ennen kuin on liian myöhäistä ja joudun painon hallinnan sijaan miettimään painon pudottamista. 

Huomisesta lähtien on siis vuorossa viiden päivän herkuttomuushaaste. Kalorimäärä saa olla 1700-2000 kcal välissä, mutta herkkujen on jäätävä väliin. Ei siis jäätelöä, suklaata, leivoksia tai sipsejä, vaan normaalia ruokaa. Haaste kestää vain viisi päivää, minkä ei pitäisi olla mahdottomuus. Lauantaina osallistun  ystäväni polttareihin, ja tuolloin ohjelmassa on myös paljon hyviä syömisiä ja juomisia. Mutta seuraaviksi viideksi päiväksi on siis tiedossa testi itsekurille, pitäkää peukkuja!

Käykääpä muuten äänestämässä Ms. Fitnessin muutoskisassa kilpailijaa numero 17 eli siis allekirjoittanutta, äänestys on voimassa 17.6. saakka eli vielä ehditte käydä avustamassa 500 euron lahjakortin saamisessa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti