lauantai 7. kesäkuuta 2014

Syödään!

Tämä ensimmäinen kuva on jo viikon takaa, mutta tein siis eräänä päivänä lounaaksi normaalin tonnikalasalaattini. Yllättäen lapset halusivat samaa, joten sitä he saivat. Jos meillä olisi ollut esimerkiksi pastaa keitettynä niin olisin varmasti lisännyt sitä heidän annoksiinsa, mutta koska en jaksanut alkaa sitä keittämään niin saivat pärjätä ilman. Salaatti maistui hyvin meille kaikille, ja sen jälkeen olen tehnyt lapsille salaatin toistekin ja sillä kertaa makaronin kera.


Nyt kun en enää noudata Ms Fitnessin ruokavaliota, olen uskaltanut kaivaa pakastimesta äidiltäni syksyllä saamani lakkahillon iltapalarahkan seuraksi. Aiemmin en ole sitä käyttänyt sillä äiti käyttää hilloissaan paljon sokeria. Lisäksi kun laitan joukkoon soijalesitiinirakeita niin lopputulos on aivan taivaallisen ihana, eikä päivän kokonaiskalorimäärä ole silti kivunnut liian korkeaksi - ainakaan hillon vuoksi.  


Eräänä päivänä sain aikaiseksi piipahtaa kauppahalliin, ja ostin sieltä kalakaupasta kalapuikkoja. Olivat muuten vähän parempia kuin kaupassa myytävät valmispuikot. Seuraksi varhaisperunoita, kasviksia ja kermaviilikastiketta, nam!


Ruokakuvien ottaminen on muuten jäänyt viime aikoina. Joko syön aivan samaa ruokaa kuin aina ennenkin (aamupuuro marjojen ja raejuuston kera, iltapalaksi rahkaa, lounaaksi salaatti jne.) tai sitten en muista kuvata sitä.

Lämpimät ilmat ovat saaneet minut sortumaan jäätelöön aivan liian usein. Eihän se yksi puikko mitään, mutta jos syön runsaskalorisen jäätelöpuikon lähes joka päivä niin kyllähän siinä kaloreita kertyy! Pahaksi onneksi "löysin" kaupasta vanhan suosikkini eli Classicin Kermatoffeen, joka on kummitellut mielessäni joka päivä ja olen sen usein ostanutkin. Eilen kurkkasin viimeinkin tuotteen ravintosisältöä, ja kalorimäärä taisi olla ollut hurjat 360kcal! Kun olen lisäksi syönyt normaalisti noin 1800-1900kcal päivässä, niin on siinä ja siinä että ylittyykö kalorinkulutukseni vaikka liikkuisin kuinka paljon. Olen kyllä päässyt tällä viikolla salille kolmesti ja lenkille kerran, eli onneksi se vähän kompensoi mutta putki pitäisi saada pian katkeamaan...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti