torstai 6. marraskuuta 2014

Tämän päivän syömiset

Ajattelin vaihteeksi kuvata teille päivän syömiseni. Ihan kaikkea en muistanut kuvata, mutta aika ison osan. 

Ensimmäiseksi aamulla tuopillinen sitruunavettä. 

Aamupalaksi rahkasmoothie ja vihreää teetä

Välipalaksi proteiinipatukka. Goodlifen Coconut Dream on ehdoton suosikkipatukkani

Lounaaksi Subwayn tarjontaa

Päivällistä en muistanut kuvata, vain jälkkäriappelsiinin. Pääruokana oli riisiä ja kung po -härkää, jota jäi yli kun haimme pari päivää sitten kiinalaista ruokaa. 

Banaani töissä makeanhimoon

Minulla oli tänään ennen töihin menoa aivan järkyttävä suklaan himo. Oli vähällä etten kipaissut kaupasta Fazerin sinistä. Sain kuitenkin hillittyä itseni ja join vain kupillisen kaakaota. 

Iltapalarahkasta en myöskään muistanut ottaa kuvaa, mutta minun oli pakko maistaa yksi miehen ja lasten leipoma kaurakeksi. 

Liikuntaa ei tullut tällekään päivälle, sillä mies lähti töihin ennen aamuseitsemää ja jäin lasten kanssa aamupäiväksi kotiin. Kun olin vienyt lapset hoitoon, jäin päiväkodille tunniksi lasten vasu-keskustelujen merkeissä. Sen jälkeen kävin vaihdattamassa autoon talvirenkaat ja sitten olikin jo aika mennä iltavuoroon. 

Nyt on tietysti helppo sanoa, että kyllä liikunnalle löytyy aikaa jos sitä oikein haluaa. Olisinhan minäkin voinut käydä lenkillä kuuden aikaan aamulla tai polkea crosstrainerilla yhdeksältä illalla, mutta viime aikoina on taas ollut niin paljon yöherätyksiä (seli seli) että en jaksa edes kuvitella nousevani lenkille pilkkopimeään ennen kukonlaulua. Myöhäinen iltaliikunta puolestaan vaikeuttaa nukahtamistani. 

Ehkä minäkin jaksan vielä joskus herätä lenkille aamuneljältä, mutta nyt ei ole sen aika...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti