sunnuntai 12. tammikuuta 2014

Uusi ohjelma - tuloksia tiedossa?

Loppuviikosta julkaistiin Ms. Fitnessin kolmas ohjelma, jota olisi tarkoitus noudattaa seuraava kuukausi. Tähän asti päivittäinen kalorimääräni on ollut noin 1950kcal, mutta jatkossa vain 1490kcal. Ruokavaliostani poistuvat leipä lounaalta ja päivälliseltä, banaani aamupalalta ja myös kaurahiutaleiden määrä väheni. Uutuutena ruokavalioon tuli appelsiini päivällisen jälkkäriksi, nam!
Uudessa ohjelmassa on vähentyneiden kaloreiden vuoksi vapaasyöntipäivä kahden viikon välein, ja ensimmäisen oli tarkoitus olla viikon päästä. Vietimme kuitenkin eilisen laivalla, ja siellä söimme sekä aamupalan että lounaan buffet-ravintolassa. Kuvan muistin ottaa vain aamupalan ensimmäisestä satsista joka näytti tältä:


Buffet-aterioiden lisäksi söin normaalin rahka-annoksen jonka olin ottanut mukaani iltapalaksi, autoin" miestä tämän fetasalaatin kanssa ja söin vielä pistaasipähkinöitäkin. Kaiken lisäksi söin vielä kokonaisen (ison) Toblerone-pötkön siinä päivän mittaan. Päivän kalorit varmasti venyivät ja paukkuivat, mutta tulipahan tankattua! Nuo Tobleronet (makuna suolattu cashewpähkinä vai mikä lie olikaan) ovat ihan mun lempparia jota olen löytänyt vain laivalta enkä tälläkään kertaa voinut vastustaa kiusausta ostaa niitä.

Tänään oli siis aika aloittaa uusi ruokavalio, ja eilisen herkuttelun jälkeen se ei tehnyt edes tiukkaa. Minulla ei päivän aikana ollut kertaakaan edes nälkä. Tässä päivän ateriani välipalaa ja iltapalaa lukuunottamatta. 


Oloni on vieläkin vähän nuhainen, mutta ajattelin silti kokeilla jos saisin huomenna tehtyä salitreenin pitkästä aikaa. Luultavasti teen vielä hetken ajan edellistä saliohjelmaa, sillä flunssan vuoksi olen saanut tehtyä sen vain kerran läpi edellisten neljän viikon aikana. Suurimpana haasteena olisi yhä aerobisen treenin lisääminen aloittaminen. Tänään iltapäivällä oli sellainen olo, että olisin jopa voinut käydäkin kävelyllä, mutta en löytänyt päivästä siihen aikaa sillä talo piti siivota ja ulkoilin myös lasten kanssa. Mitään aerobista treeniä siitä ulkoilusta ei kyllä saanut, mutta laskettiin muutaman kerran liukurilla mäkeä. Jospa vaikka huomenna ehtisin kävelylle ennen salitreeniä, toivotaan... Harmi että salin crosstrainer on rikki ja muita vaihtoehtoja eli soutulaitetta ja kuntopyörää vihaan täydestä sydämestäni, eli eipä niillä mitään puolen tunnin aerobista tule tehtyä.

Uusi ohjelma on nyt sellainen, että ihmettelen jos seuraavien viikkojen aikana ei tule mitään tulosta.

1 kommentti: