sunnuntai 19. tammikuuta 2014

Vapaapäivä

Eilen oli harvinainen päivä, sillä sain koko päivän ihan itselleni kun mies lähti lasten kanssa vanhempiensa luokse. Itse kävin ensin kaupassa tekemässä ensi viikon ruokaostokset, ja itselleni ostin lounaaksi tämän:

Salaattia, kurkkua, paprikaa, kirsikkatomaatteja, kukkakaalia, katkarapuja ja broileria, kotona lisäsin joukkoon rypsiöljyä.

Kotona otin ensin pienet päivätorkut, jonka jälkeen pesin lakanat ja vein kaikkien peitot ja tyynyt ulos pakkaseen tuulettumaan. Sitten siivosin lasten lelut ja muut rojut lattioilta ja imuroin koko talon. Oli muuten ihana kuunnella siivotessa omaa lempimusiikkiani ja laulaa täyttä kurkkua esim. Anna Erikssonin tai My Fair Ladyn soundtrackin tahdissa, Rocky Horror Picture Show'n Time Warpista puhumattakaan...

Kun paikat olivat siistinä, oli aika pukea treenivaatteet ja polkea tunti crosstrainerilla tv:tä katsoen. Ennen sitä otin itsestäni kuitenkin muutaman valokuvan.

Käsissä alkaa tosiaan olla jo vähän muotoa, ja olkapäissä kivasti pyöreyttä ainakin omasta mielestäni. Kävin muuten eilen hakemassa postiautomaatista tilaamani 4kg ämpärin proteiinijauhetta jota käytän sekä välipalalla että palautusjuomana (ja saisipa sitä syödä myös aamu- ja iltapalalla mutta en viitsi elää pelkällä proteiinijauheella). Maku on banaanisuklaa ja aivan taivaallinen, tämän satsin pitäisi riittää joksikin aikaa.


Tänään on oltu koko perhe kotona, mitä nyt aamupäivällä uhmasin pakkasta ja kävin lasten kanssa oman kylän koulun liikuntasalissa perheliikuntavuorolla telmimässä. 

Tässä kuva tämän päivän päivällisestäni:

Keitettyjä perunoita grillausmausteella kuorrutettuna, broilerinfileetä, kukkakaalia ja porkkanaa

Lapset riehuivat koko iltapäivän ja illan, ja hermot olivat lievästi sanottuna kireänä. Jossain vaiheessa mielessä kävi sortua herkkukaapin antimiin, mutta ei onneksi missään vaiheessa vakavasti ja pysyin kuin pysyinkin dieetissä taas yhden päivän. Tällä viikolla sain tehtyä aerobista treeniä jopa kolmena päivänä, saa nähdä miten käy ensi viikolla. Tyytyväinen olisin jo yhteenkin aerobiseen treeniin, mutta mitä enempi, sitä parempi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti